Revin la ceea ce m-a facut sa deschid acest blog : BLOGOSFERA ROSIE ( „de stinga” sau chiar …”de bine” cum o numesc unii dintre ei) si gherilla declansata de ei in news-media .
Asa cum multi dintre voi stiti , am postat pe blogul lui Sever ,o „lista” cu acest subiect . Am luat la intimplare citeva bloguri si am observat ca exista o „retea” in bloggrolurile lor , cu circuit inchis , in care se preiau subiecte si se incearca impunerea lor in media clasica . Un exemplu elocvent il constituie recentul scandal ICR N.Y.-Patapievici- ponei-zvastica .
In momentul cind am postat aceea lista ,a explodat toata reteaua lor , exultind cu un eroism de opereta , ca sunt victimele lui Basescu si a „serviciilor” secrete care fac liste cu curajosii blogatori. 🙂
De la slugile lui Felix , Badin si Iosif Buble , pina la ziaristi de provincie sau freelanceri , de la poetese nationale netalentate si nedescoperite , pina la biata insomniaca , Roxana Iordache si „fetili” ei , toti blogatorii rosii au preluat postarea mea si si-au dat-o din gura -n gura (sau blog in blog) iar unii mai nevricosi , s-au oferit vitejeste , sa se inscrie pe lista plutonului de executie in chip de noi Rica Venturiano !

Dar sa revenim la oile (fetili) noastre :
Cei care sunt obisnuitii „poienitei ” lui Cristi Patrasconiu , o cunosc ! E vecina mea din Dimitrov …. Lilick . Sau Stelut . Sau , mai nou , Karina !

…….. E , vezi ce reclama gratuita-ti fak, Lilicko ?? :)…….

Haladuind eu pe cimpiile nesfirsitului net , ca un internaut adevarat , iata peste ce dau aici

Da , a ajuns Lilick vedet , daca va vine sa credeti !! 🙂
Si nu asa , oriunde , ca Bleen , de exemplu !
Pe blog la tovarasul Ilici !!! 🙂
Ce Oana Zavoranu , ce Copilul Minunat …… Sa ajungi direct la inima de otel (si stenturi) a Papashei nu-i putin lucru !
Hehe …. si cum ne mai explica ea , saraca penetista – actual penelista , cum mai agita cheile in aer in Piata Universitatii si cum mai striga ea : JOS ILIESCU sau ILIESCU JUDECAT -PENTRU SINGELE VARSAT …….. sau cum mai cinta ea cu prietenii Paturca si dr. Barbi(ca era si studenta la Conservator)…”MAI BINE MORT , DECIT COMUNIST ” !!!!!
Sa ajunga impreuna cu prietenul ei din anii `90, Badin (cel care tot spune ca securitatea i-a omorit tatal si care acum il slujeste exact pe Felix ,omul Securitatii ) sa te remarce batrinul blogger-criminal Ilici , este o performanta , trebuie sa recunoasteti.
Am dat un exemplu cu personaje pe care unii dintre voi le cunoasteti , chiar si numai virtual .
Exemplul dat este definitoriu pentru a demonstra un fapt : cum i-a coalizat URA impotriva presedintelui Basescu nu doar pe cei „322” dar si oameni obisnuiti sau ziaristi, care s-au oferit pe bani grei sau benevol sa slujeasca aceasta „cupolla’ politico-mafiota nascind BLOGOSFERA ROSIE .
Unii sunt idioti pur si simplu , altii sunt naivi , altii bolnavi de nervi iar cei mai periculosi sunt cei citiva TICALOSI CU MISIUNE , care-i manipuleaza pe toti ceilalti .
Despre Roxana Iordache pregatesc o postare pe masura ticalosiei ei(veziaici postarea ei pe blogul lui Morar iaraici postarea de pe blogul lui Bombo , noua ei speranta in lupta cu marinarul ) in cel mai scurt timp .
Ala e un caz greu , patologic si merita disecat cu atentie .

Si , ca sa incheiem intr-o nota optimista , VA ROG EU , va rog mult , chiar daca aveti timpul bine dramuit ,deschideti aici

Dar va rog sa cititi putin si din urma , cam de la postarea unde anunta ca vrea sa candideze si face o cheta publica pt. ca are nevoie de 30.000 de euro aici!!! 🙂 E demential , nu va mint , parol !Si , la fel de important ca sa va distrati si mai bine , cititi si postarile celor care-i viziteaza blogul !!!!
Eu , cind citesc blogul bietului om , ma ciupesc mai mereu sa vad daca visez …. si dupa ce ma conving ca sunt treaz , abia atunci intru in dilema : Ma , asta face misto cind scrie aici ??? Sau scrie „PE BUNE” ?? 🙂 🙂 🙂
A, si bloggerul Georgescu este prieten cu Iliescu …. dar si cu „fetili” noastre !!!
Uite asa se cunosc oameni !! Dupa caracter ,nu dupa vorbe !
Distractie vesela …. 🙂

Reclame