Am scris deja despre diversiunea anuntzarii candidaturii „in chiloti”, a d-lui Stolojan , pentru functia de viitor premier.
Ce era ciudat , in toata chestia , era faptul ca un idiot de reporter de la Realitatea , Mihai Ghitza , reusise sa filmeze in piscina unui hotel , fara nicio restrictie . Ori , stiti desigur ca in piscina sau terasa unui hotel nu pot intra orice persoane din afara celor gazduiti in hotel , cu atit mai putin sa se poate filma sau fotografia in aceste incinte ,fara acordul proprietarului hotelului .
Si totul a putut avea loc , chiar daca bietul Stolojan sosise in zona cu o ora mai devreme de inceperea programului scolii de vara a OTPDL ,care avea loc in aceeasi locatie .

Si acum , EXACT CUM BANUIAM , iata ce am descoperit :

Locul cu pricina este piscina complexului VOX MARIS din Costinesti . Bun , si ce-i cu asta ? Ce legatura este intre faptul ca DOAR reporterul Realitatii a avut exclusivitatea filmarii lui Stolo la bustul gol??
Pai, eu cred ( de fapt sunt sigur ) ca legatura-i asta :

„NASUL” STATIUNII TINERETEULUI , COSTINESTI este Nicusor Nastase, care a investit in complexul exclusivist „Vox Maris” , atractia principala pentru vedetele din Romania care au vizitat sudul litoralului. Vestitul Nastase a dat o „lovitura de maestru”, devenind proprietarul a 22 de vile Amiral din statiune , pe nimic , in timpul guvernarii Nastase . Nicusor Nastase s-a evidentiat si prin stransa legatura cu multi alti ministrii din fostul partid de guvernamant (psd) si in special cu …………. Cozmin Gusa. Pe cei doi ii leaga si o prietenie stransa, pe langa „fratia” financiara. Sursele noastre sustin ca Gusa a primit in schimbul unor favoruri facute lui Nicusor Nastase un pachet semnificativ de actiuni la complexul „Vox Maris”. Asta se intampla prin 2OO3, la putina vreme dupa ce Nastase a reusit sa achizitioneze de la stat celebrul complex turistic de lux. Intreaga operatiune s-a realizat cu sprijinul lui Gusa, pe atunci secretar general al PSD. Gusa a figurat in „organigrama” „Vox Maris” cu 1O la suta din actiuni pana la inceputul anului trecut, cand a vandut actiunile contra sumei de 6,9 miliarde lei vechi.”

Daca mai adaugam acestor informatii si faptul ca la ora actuala Guse este , IN FAPT , directorul postului Realitatea tv , aveam o imagine clara si completa asupra actiunii de decredibilizare a candidatului pdl la functia de P.M. , cel mai bine plasat in sondaje .

Interesant este ca pupila lui Gusa , Lavinia Sandru a fost , dupa multe luni de absentza , invitata lui Razvan Dumitrescu ,impreuna cu Buruiana pesedista , exact la emisiunea de terfelire a candidatului Stolojan .

Cam asa se face politica si mass-media pe la noi , prin Romanika …

Am mai zis eu , mare dreptate avea luptatorul ninja , din Chitila , Fane Spoitoru` :
– CEA MAI TARA PROASTA , FRATE !
Noroc ca , inca , mai sunt unii care nu vor sa se lase prostiti asa de usor !

p.s.1 Partial , incercarea de discreditate a Stolojanului a fost anulata si de aspectul fizic al celui care trecea , in folclorul urban lansat de antenistii lui Felix , drept o epava fizica buna de aruncat la deseuri .Ori ,s-a vazut ca „tataia” Stolo inca are fibra si singe-n instalatie ! Chiar mai mult decit zeama de lubenitza din capul Prostanacului tractorist dotat cu GPS si motorina rompetrol , de furat ,din carbelitorul Motocicleanului cu curu` mare si capul mic !

p.s. 2 Vad ca Palatu` lu` Sutu` maninca si gura lui , la tema , in continuare . De , asa e cind ai luat banu` inainte , ca curvele ! Trebuie „s-o sugi” pina la …. capat !

Reclame