M-a pus dracu , de ceva vreme , sa ma incred intr-un prieten si sa ma duc in vizita , ca oaspete , la un Sutu` de portofele , din Strehaia (sursa Sutu , pe cind renova Palatu`), cu palat(sursa Mishu , impresionat de Palatul lui Sutu)
Frate , bine am zis : chiar dracu m-a pus ! Era mare palatu` , nimic de zis . Mobila scumpa , numai japoneza , ultimul racnet , cu transfocatoare si teleobiective d-alea ,cit obuzierele de 110 , mobila aurita , covoare de-o palma dar …….. bai frate, putzea a jeg dospit gazetareste .. pardon gospodareste …. in palatu` lui Sutu asta , de-ti muta nasu` , nu alta !

Care ati intrat prin „palate” tiganesti , stiti desigur despre ce miros e vorba … care nu stiti , intrati si voi aici (sursa Sutu ) :)….. mirosul ala , inchis , rinced , puturos si las , de ingalaciune si mizerie !

Tocmai cind ma aseza Sutu la masa , intra si Garda in palat , dupa ce sparsera usa metalica cu berbecele … cautau niste furaciuni , cica !
Interceptase SRI-ul ceva mesaje intre unu` , Dan , zis si „Andronicus” (tot un magraon si asta , doar ca asta era specializat pe santaje sentimentale , analiza politica 1 % si restul rapiri de pirande maritate cu bulibashi media la ordinul lui Bombo) si bietul Sutu al nostru , in care aranjasera cum sa faca si ei s-o puna d-un santaj la intimidare , la un mahar mare de la Bucuresti ,cu bani si influentza politica , ca traieste ala , Frankenstain parca-i ziceau , cu secretara sa , o blonda si desteapta si frumoasa .

Si , uite frate cum , dupa citeva minute de cotrobaiala prin scrinurile aurite ale Sutului , numai ce gasira mascatii chiar aici (sursa Sutu) pozele secretarei , furate chiar din casa ei !! Ajunsi aici cu povestirea , parca-l vad si acum pe Sutu , cum ii curgeau balele pe aparatul foto (ultimul racnet , adus ca/cadou de un miliardar de carton , unu Dinu ,fost arhitect si meditator liberal ) de care nu se despartea nici la wc-ul din spatele palatului tziganesc , cind a revazut fotografiilea alea , cu frumoasa blonda pedalista …
Plus ca , in alt sertar , i-au gasit astia de la Garda si codul (tot sursa Sutu) asta PIN de la cartea de credit a unei doamne mai credule ,care trecuse si ea , intimplator , prin palatul respectiv !

N-am mai stat sa vad ce s-a intimplat mai departe .

Am auzit doar , in urma mea , tipetele isterice ale unor pirande disperate , cu nume ciudate , Lulutza si Lilick ,amindoua vopsite-n obraji ,peste un fond de ten vechi si portocaliu , cu un galben maroniu , amestecat cu roshu , de ziceai ca le-a cazut ghiocul de ghiceala pe geoalele goale ……. si in plus , niste tziganusi mai mari , cu mucii atirnind pe piept , care deja apucasera puradeii de picioare si dadeau cu ei in politisti , strigind din toti bojocii „fuk you-tovarasi mascati” , si ca sunt oprimati de fascisti si peremisti notorii si ca vor sa-l cerceteze pe Sutu lor in libertate , in conformitate cu toate tratatele internationale si drepturile omului de presa ,minca-ti-ash !

Si toate tipetele astea , erau suprapuse pe melodia „a venit iar Garda , confisca toata marfa” …. pusa la maximul decibelilor in difuzoare , de ceilalti Seniori-editori cu blog , de la ziatul Cotidianul, care-si frecau satisfacuti miinile in tzigania generala din redactie ca au , in sfirsit , un subiect fierbinte despre care sa scrie si gura lor , in vara asta asa de slaba in actiuni interesante.

Dupa episodul asta , dracu` mai da pe la Palatu` lu` Sutu` , din Strehaia !
I-am zis asta si lu` prietenul Patrasconiu , care mi-a facut cunostintza , virtual , cu Sutu asta santajist ,furacios si mare magar !
Noapte-buna !

Am fost sunat la prima ora , in aceasta dimineatza , de doua surse sigure din redactia Gardianului (a treia , Alecu R. era plecat cu clanul sau din Obor ,la niste recuperari de TVA in com. Pantelimon) in care sunt rugat deontologic sa fac niste precizari necesare .
Astfel , din inregistrarile alea ,ale SRI , pe care le-au cumparat si Gardienii , cu bani buni si le au la redactie in copii , zisul „Andronicus” de la care a inceput murdarirea cu noroi a noii blonde din ograda pdl ,nu-i Dan ci Octavianus . Adica domnul ala plutonier si caricaturist , care scria pentru ziarul Militiei orasului Bucuresti si care are acum o agentie Amos News vezi
aici
agentie la care actioneaza si cele doua fete , Camelutza si Corinutza (e drept , brunete si urite ) ale bulibashei turnatorilor de aluminiu (si ciment) imparatul Felix -Xantena.

Si inca ceva . Pentru ca am vazut ca Bleen a fost sfatuit , la o bere , de avocatii Cotidieni sa bage un disclaimer , si cum eu la butic n-am avocati ci doar o contabila (si aia-i nevasta-mea) am baut si eu o bere cu ea , aseara , in timp ce ma sfatuia ,familial, sa scriu asa :
” Orice personaj din insemnarile mele de pe blogul asta , chiar daca seamana al dracu` de bine cu unul real si ticalos , este doar o intimplare trista si nefericita .”

Anunțuri