Robin este o amica de-a noastra , de blogareala .

M-a rugat sa nu cad in capcana de a da apa la moara dezbinarii dintre fostii pedisti ai lui Boc si fostii peledistii lui Stolojan .

Nu pot sa tac , Robin ! Imi pare rau !

De ce ?

Pentru ca SUNT SIGUR ca o parte a fostilor „baroneti” PD au hotarit s-o execute prin media , chiar inaintea discutarii in partid a posibilei candidaturi , pe suprema si SINGURA , PINA ACUM , turnatoarea imorala a Romaniei , D-na Mona Musca , chiar peste capul sefului partidului , D-l primar si baiat bun de la Cluj , Boc !

Nu voi scrie aici si acum despre oameni din fostul PD care au aceleasi tipuri de colaborari cu fosta Secu ca si Mona Musca . Nu pot sa inteleg cum unii pot sa candideze pe listele noului pld iar altii , nu !

Si , aceasta judecata cu doua masuri , este facuta de unul ca Cezar Preda , care vorbeste de moralitate , intransigenta si lipsa de compomis in politica .

Tocmai din aceasta cauza voi scrie numai despre Cezar Preda ……… Robin , iarta-ma , asta e !

Deci , domnul Cezar Preda , cu o frumoasa avere facuta pe timpul desfasurarii activitatii politice , ca mai toti politicienii romani , apare din spuma marii si neantul revolutiei lui Ilici , in 28 Decembrie 1990 , la comitetul de partid judetean Buzau , celebra „Casa Alba” din centru municipiului .

Cum si prin ce minune fostul sef al unei sectii de turnatorie …. eheeee , mishto potriveala !! …. ajunge viceprimar al Buzaului in acel Decembrie al Lovilutiei cu voie de la politie , sa zicem ca-i o intimplare .

Dar , dupa ce Preda ajunge viceprimar, arhiva fostului PCR intre anii 1947-1989 , depozitata in sediul judetenei de partid unde Cezar Preda ajunsese prin norocul sortii sef mare , arhiva PCR , ziceam , DISPARE !!!!!!

Aveti aici documentul fostului arhivar al judetenei de partid , ca in luna Iunie 1990 , arhiva fostului PCR , deja nu mai exista .

(sursa Gardianul)

Am o singura nelamurire si , deci , o intrebare pentru fostul viceprimar al CFSN -Buzau , domnul Cezar Florin Preda :

BAI GUNOIULE MORALIZATOR , AI CEVA HABAR DE PERSOANELE CARE AU FACUT DISPARUTA ARHIVA PCR-BUZAU ? ADICA , TOCMAI DOSARELE ADEVARATILOR CRIMINALI , SEFII SECURITATII DIN FIECARE JUDET CARE DADEAU ORDINE SA EXISTE „DANA” MUSCA IN MILIOANE DE EXEMPLARE ??

Plus : Aflu ca beizadeaua gunoierului de Buzau (pt.ca marele politician Preda a pierdut la alegerile locale trecute orice alta titulatura pt. el dar a obtinut performanta de a aduce un adevarat dezastru electoral pentru PDL , in judetul Buzau)
a cam batut , putin , un politist buzoian .
Nu zic ca parintii trebuie sa plateasca pentru faptele copiilor sau invers . Zic doar ca , asa cum niciodata n-a fost infirmat, inca, un panseu izvorit din inteligenta mentala colectiva a poporului roman , vetificat in sute de ani , ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI si CINE SE NASTE DIN PISICA , SOARECI MANINCA !

Reclame