Am aflat din Corriere della Sera – via tabloidul Argesanul , ca un preot catolic italian organizeaza un concurs international de Miss pentru calugarite . Chiar luna aceasta va avea loc primul concurs de frumusete destinat calugaritelor. Preotul care organizeaza acest original concurs de frumusete , solicita o fotografie (format electonic)calugaritelor care sunt interesate de participare, urmand ca fotografiile sa fie postate si pe internet. Domnisoara ori doamna calugarita , care va intruni cele mai multe voturi , va fi desemnata cea mai frumoasa mireasa alui Cristos . Scopul acestui concurs este de a demonstra, dupa cum declara parintele Antonio Rungi, ca nu “ toate calugaritele sunt batrane si slabe. Acestea (calugaritele ,adica ) au ” un farmec mai pudic care provine din inima si suflet”, declara parintele organizator.
Romania nu va putea fi reprezentata la acest concurs international de frumusete , din cauza canoanelor stricte ale Bisericii Ortodoxe Romane , care nu permit ca maicutele din manastirile noastre sa-si etaleze frumusetea trupeasca .
In acest caz , Manastirea de Taici din asezamintul monahal „Casa Poporului” a hotarit ca , totusi ,nu se face ca tara noastra sa nu fie reprezentata macar de o mesagera a sexului taricean (si) frumos ! Staretul , parintele nea Nicu Vacaroiu si soborul sau de monahi si monahii au decis in plen , ca sa fim reprezentati de d-na senator protoiereu Norica Nicolai (vezi foto in format jpeg ,din arhiva personala , trimisa deja prin e-mail parintelui Rungi) o adevarata maicuta/senator de nadejde, sperind sa nu ne faca de ris in aceasta confruntare cu celelalte frumuseti din manastirile Europei ……
Voi pe cine ati propune ? Hai , sa va vad !

Anunțuri