Dupa aminarea audierii la CSM a noului sef al DNA , d-na Serbanescu , din cauza de netulburare a concediului acesteia , iata ca astazi avem privilegiul de a cunoste si noi , plebea , viitorul luptei anticoruptie , din expunerea planului de manageriat al viitorului DNA , ce se doreste condus de catre fosta fidea a Rodicai Stanoiu (PSD-PC) si consiliera a lui Amarie (PNA-PSD) , Botos (DNA-PSD) iar acum, a ministrului Predoiu (PNL-PSD) .
Astfel , d-na procuror -parasutist , declara in fata CSM , ca se doreste asemenea unui Solomon intelept , unui Cristos rabdator si ….
Si aici , seful Diicot , d-na baschetbalista (asta ca sa fim impartiali, nu ?) Kovesi a intrerupt brusc sirul peroratiilor biblico-mistice in lupta cu coruptia a candidatei Serbanescu , la fel cum a facut si cind a dat-o afara din DIICOT , acum un an , pentru „profesionalismul” doctorului-docent in crima organizata , preferind sa citeasca cele citeva pagini cu angajamente trasate de Predoiu candidatei , in vederea trecerii dosarelor rechinilor PSDNL , la ……. „izolare” ! 😯
Pacat , zic eu .
Kovesi s-a cam grabit putin , de data asta !
Poate asa aflam si noi , de la viitoarea sefa a DNA , cine este al treilea personaj biblic pe care dorea sa-l intruchipeze , dupa Solomon si Iisus .
Sa nu-mi spuneti ca era vorba de ….. Maria Magdalena , inainte de pocainta , ca va cred !
Prietenii procurori (ai doamnei) din Romanika , stiu si de ce ! 👿

p.s. Masinaria diabolica , bine unsa , a partidului social-democrat-liberal si conservator „Romania Mare” din Senat , condusa de Norica – „femeia cu barba” de ieri , a eliminat NECONSTITUTIONAL – deci ILEGAL -(tot astazi , coincidenta !) din atributiile presedintelui Basescu tocmai numirea procurorilor DNA si DIICOT .
Asta , in timp ce unii „sustinatori” pedalisti sunt ocupati sa-si injure partidul care , abia acum , a facut un gest poltic semnificativ , prin cistigarea celor doua posturi de secretari la camera si senat si preluarea comisiei economice a senatului .
Din acest motiv , urez tuturor pedalistilor de ocazire , morali , endepandanti si principiali , mari cunoscatori in mersul politichiei de Dimbovitza , sa mai petreaca patru ani , cel putin , condusi de viitorul guvern psdnl , in frunte cu Prostanacul .

A , am uitat ceva , ca un taliban de partid ce sunt : condusi , desigur , si de viitorul presedintele al Romaniei , domnul doctor -primar ,Sorin Oprescu !

UPDATE aici

Si , update la update :

„Ministrul lu` tata-socru” , Predator , „parasutista” Elodia si „anaconda” Psdnl , care doreau cu totii controlul asupra dosarelor DNA , au luat-o , putin , ma scuzati , prin gura ! 👿 😳
Bravo sectiei de procurori din cadrul CSM .
Nu degeaba comisia europeana , in recentul raport , a gasit „baietii buni” in procuratura iar slugile mafiotilor , in rindul judecatorilor .

Anunțuri