”Oameni care le iese din gură propaganda mirosind a Rompetrol şi alta mirosind a bani de la FNI”.
„Campania pe care au dus-o împotriva şefului statului legată de episodul PD-L cu Vadim a arătat cum se vor poziţiona şi cum se vor comporta trusturile acestea două de presă, prin oamenii pe care îi plătesc, în timpul campaniei: minciuna va fi axa fundamentală, minciuna la adresa oamenilor pe care nu-i simpatizează Vântu şi Voiculescu”

Desigur , pentru pragmatici ca mine , acest fragment din discursul lui Basescu , constituie adevaratul motiv de ingrijorare pentru viitorul guvernarii Romaniei .
Pentru „inchizitia morala dupa Vadim” , principala caracteristica a discursului basescian a fost partea in care se detasa de optiunea pdl :
” De altfel este un aranjament clasic: se negociază locurile în birourile permanente şi la Cameră şi la Senat”.
Asadar , OMUL POLITIC Basescu intelege gestul politic al PDL .
Unde este atunci problema ?
Pai , in acest pasaj :” nu trebuia făcut atunci când era vorba de Vadim Tudor „. .. Nici urma de alt motiv decit acela a resentimentelor fata de dementul care a spurcat , 18 ani , tot spectrul politic si al „intelighentiei” romanesti .
Si cum sa nu ai resentimente atit de puternice pentru Vadim (nu pentru partidul sau , ajuns democratic , prin vot , in parlament ) cind bietul nebun inventat de Ilici si Roman iar apoi scapat din mina de cei doi a terfelit , batjocorit si injurat la Basescu mai mult decit la oricine altcineva ??
Iata si motivul uman , NU POLTIC, al silei si umilintei simtite de pirat si al dezacordului cu actiunea politica intreprinsa de pdl:
„M-am simţit umilit când am aflat din presă de aranjamentul PD-L – PRM”

Deci , omul politic Basescu considera acordul perfect normal , numai ca nu trebuia facut PENTRU politicianul Vadim Tudor .

A amesteca , in capul unora , parerile si umorile personale ale persoanei Basescu cu cele ale omului politic Basescu sunt se pare , floare la ureche , doar pentru a-si demonstra „dreptatea” atunci cind ataca gestul politic al semnarii acordului cu PARTIDUL Romania Mare !

Din acest moment , grija cu care mass-media mafiotilor a cultivat si intretinut atacul „moral” la „trocul executat de Boc , este doar expresia slugarniciei javrelor care se numesc ziaristi .
Si da , au avut acum ocazia sa injure virtos si cei care , din anumite motive , sunt CONSTRINSI , sa para ca joaca proBasescu si propdl .

Despre idiotii onanimi care alcatuiesc „corul ingerilor” si care-i sustin pe tonomatii presei romanesti prin comentarii , pe bloguri si in editiile electonice ale ziarelor , am doar mila …..
si un oarecare sentiment de inutilitate si scirba ! :mrgreen:

p.s. pentru cineva care stiu ca-l va citi :

ACEST ARTICOL diversionist , mincinos si manipulator , scris de Raul Balogh si dictat , ca si multe altele , camarilei penale din redactia Cotidianul (vi-i reamintesc : editorialistii cei importati si importanti , plus unii mai mici in ierarhie ca Adriana Dutulescu, Cristian Sutu, Lucian Gheorghiu, Raul Balogh, Cristian Oprea )….. a lui SOV (care dicteaza prin interpusi intreaga politica editoriala a ziarului Cotidianul ) a impus „stergerea” articolului din arhiva ziarului , din cauza celor doua comunicate de presa ale Cotrocenilor , in care Presedintia Romaniei soma sa se faca corectarea acestor diversiuni , de urgentza .
FRICA doar .. frica de diversiunea articolului , care a depasit orice limita a bunului simt , ce se putea vedea usor , si din Luna !!!
Doar asta i-a facut pe „oficiosii” Cotidianului sa faca „pierdut” articolul mentionat de mine , mai sus .
Faptul este arhicunoscut in redactia Cotidianul . Faptul ca cineva mi-a adus scuza naiva ca a fost o eroare de soft , la alcatuirea arhivei ziarului din data de 03 . Sept . 2008 este doar un … moft !…
SI O MINCIUNA CRASA !!!
Pacat , credeam ca din alt aluat sunt facuti oamenii mai tineri din ziaristica ……….
Acum stiu sigur ca-s „alcatuiti” la fel ca si „tinerii” politicieni ai Romaniei mafiote , de astazi .

Anunțuri