foto Cotidianul

Ce sa fac eu , daca dau numai peste timpeniile gindite si rostite de Prostanac ?
Uite , nu mai mult decit acum doua zile , Prostanacul si Arogantul au aparut senini la o conferinta organizate de sponsorul psd Robert Negoita , la World Trade Plaza , in care ne-au anuntat doua lucruri importante :
1. Ca pesedeaua si-a luat adio , inca de acum , la lupta pentru mandatul de viitor presedinte al Romaniei .
2. Ca Adelu`Arogantul nu prea mai este sigur de libertatea sa viitoare , chiar daca acum se joaca cu Parchetul aparat de colegii deputati .

Ambele chestiuni sunt absolut sigure , deoarece provin din chiar dorinta celor doi sefi pesedaci de a modifica Sfinta Constitutiune a lui Ilici , si nu doar pe ici-colo , ci prin partile esentiale , tovarasi !
Ce doresc cei doi , Pat si Patason , pesedisti ?
Pai , nici mai mult – da` nici mai putin – decit ca viitorul presedinte al Constitutiei celor doi emasculati politici , sa fie un fel de Dracula fara dinti , care sa doarma linistit in hrubele Cotrocenilor , pe toata durata mandatului .
Sa vedem si citeva geniale cugetari ale pirnaistofobului de Tartasesti si ale sotului sau consort , senatorul de Dabuleni ….

– presedintele sa nu mai numeasca primul-ministru
– si nici procurorii sefi ai DNA si DIICOT
– sa nu mai poata numi sau demite ministri
– sa nu mai poata participa la decizia de incepere a cercetarii penale , impotriva ministrilor guvernului
– sa nu mai poata declansa referendum , chiar si in cazul suspendarii ….. presedintelui (aici cazuram si muriram , de ris)
– sa nu mai poata dizolva Parlamentul
– sa nu mai poata participa la sedintele CSM

si , ce mai , sa NU prea mai poata nimic , viitorul Presedinte al Romaniei , ales prin vot popular direct , de catre cetateni !
Iar daca tot nu mai are niciun rol , sa nu mai aiba nici vreo imunitate ….eheee .. asta a fost ideea lui Adelu` !

Ei , cam asta doresc Arogantul si Prostanacul , ca prim tratament hormonal pentru impotentza lor cronica de a se putea lupta cu Piratul Dictator ! 🙂

Si , cum cei doi urmasi , demni milogi ai maretului Papasha -Ilici, vor sa schimbe Constitutia cit mai rapid , eventual inaintea alegerilor parlamentare ,avind cu siguranta si acceptul penalilor urmasi ai Bratienilor , eu le-as sugera pedalistilor nostri sa le faciliteze dorinta asta , nestavilita , de a-l anihila pe marinar .

Desigur ca , in ultimul moment , cind cei doi idiotii si alti tariceni asemeni lor , se vor crede cu saci-n caruta , Dom`Comandant Base va dori , CU SIGURANTA , sa devina ….PRIM MINISTRU !!!

Reclame