Daca Prostanacul si soacra-sa ,Margareta, au dat urgent directive clare institutului sau de sondaj in garsoniera proprie (A.T.L.E.) ca sa-l propulseze in pozitia de principal adulat al pepenarilor si tractoristilor cu basca , iata ca nici liberalii nu se lasa mai prejos .
Si liberaloizii astia tristi , precum poate stiti , au mai multe „garsoniere” pline cu sociologi si statisticieni , pe ramuri de „famiglie” si chiar pe regiuni istorice ale tarii .

Insa , cind te jigneste Basescu ca trustul tau cam vinde gogosi rincede iar brinza din placinta s-a cam stricat , ce faci daca esti in situatia lui SOV ?

Lasi neintelegerile (Vintu are cam putini ministri in cabinet) cu Manechinul de-o parte si pui mina pe telefon . Suni la garsoniera ta , sondatoare si ………. in doua zile iese sondajul I.N.S.O.M.A.R. pe Irealitatea : „Trei figuri politice se lupta pentru functia de premier: Tariceanu, Geoana si Stolojan. Sansele cele mai mari de a ocupa aceasta functie ii apartin lui Tariceanu cu 26 %, potrivit ultimului sondaj INSOMAR.”

Si gata contramanipularea , ca doar se apropie campania care a inceput demult 🙂 ! Se cheama ca „fiecare tigan se lauda cu-al sau ciocan ” , nu ?

D-aia sunt eu p-aici , cel mai mare zeu „ciocanar”, sa deschid unora ochii care cred tot ce se scrie in ziare sau apare pe ‘sticla” !

Si , mai vreau sa spun ceva … parazitarea intrunirii de astazi a PDL de catre lipitorile Tradiceanului sau atacul murdar , la baioneta , al televiziunilor mogulilor infratiti , nu inseamna decit DISPERARE din partea lor .
Asa cum am profetit ca Tata Omidu , cind „fratia maro” a blocat in Camera cercetarea lui Bombo , inca din acel moment Partidul Social -Democrat – Liberal si Conservator „Romania-Mare”
A PIERDUT , DEJA , VIITOARELE ALEGERI PARLAMENTARE DIN 30 NOIEMBRIE .

Anunțuri