efectual de I.S.D.P.B.T. (institutul de sondari de pe blogul lui Thor) , in perioada de ieri seara pina azi , pe un esantion majoritar de pedalisti , avind o marja de eroare de 0 % si comandat de mine , personal .
Intrebarea , singura serioasa , de altfel , a fost:
– cine credeti ca vor fi viitorii ministri al cabinetului Stolojan .
(a mai fost o intrebare , mai nashpa , care televiziune e mai ticaloasa : a lui SOV sau alui Felix ?? Aici nu s-a putut face o diferentiere clara in preferintele telespectatorilor . Ambele sunt .. la fel ! 🙂 )

Din raspunsurile randalizate si mediile ponderate si temperate chiar de subsemnatul , situatia este destul de roza portocalie , iar pe primele locuri , desprinsi deja in cistigatori , sunt cei doi ……….

urmati in preferintele electoratului propriu de Felix -Voiculescu , Anton Tariceanu – Betonistu , Vadim Disperatu si , pe ultimul loc de veci – cu voia lui Dumnezeu , domnul Nea Nelu , sosit ultimul din China !

Mentionam si rezultatele studiului institutului INSOMAR , proprietatea sefului ziaristilor morali , cintareti in „Corul Ingerilor Fara Sex” , ce cistiga iute banul , numai la Cotidianul !!!! 😯
Iata si rezultatele lor , via Pavel Lucescu ,verificate si aprobate de MareleTurambar :

<

Multumesc operatorilor de teren , comentatorilor pe blog si , desigur mie , pentru rezultatul sondajului ! Vom mai face si AlTeLE !!! 😯 😛

p.s. pentru detalii , nu-mi dati telefon , dati doar un click pe poza , sa-i vedeti mai bine ! eheeee ! 😆

Reclame