1. Aseara ati urmarit ( cine poate sa reziste psihic !! 😯 ) doua talk-show-uri , difuzate aproape simultan , la doua televiziuni „de stiri” , concurente .
Prima emisiune , la Realitatea tv , moderata de un mic borfas de-al lui Vintu , Razvan Dumitrescu , este „Realitatea Zilei” .
Cealalta emisiune , transmisa pe Antena 3 , „Stirea Zilei” si moderata de o sluga fidela a familiei Voiculescu , Gabriela Vrinceanu- Firea .
Ambele emisiuni de „analiza politica” ( in fapt , de lapidare zilnica a pdl ) au discutat despre evenimentul central al zilei de ieri , desemnarea candidatului pdl , Theodor Stolojan , ca viitor prim -ministru .
La emisiunea lui Dumitrescu , invitati au fost : Crin Antonescu – PNL , Cristian Diaconescu – PSD si un neica nimeni, zis si Petrica – „git scurt” , un tzap batrin in calduri si biet traseist politic impotent , ramas fara colegiu .
Acest vidanjor la comanda , a recunoscut la sfirsitul emisiunii ca ……. reprezenta tot PNL , fiind viitor candidat al penalilor , pentru romanii din diaspora !!!! 🙂

Abia in partea a doua a emisiunii ,destinata problemelor sociale si economice , la presiunile venite din partea PDL, a fost acceptata la discutii si Elena Udrea , anihilata repede de „baiatul de rezerva” al postului , Bogdan Chireac , adus de urgenta in studioul Irealitatii , pentru a combate cu spor pentru „Asociatia Coprofit PSDNL ” !!!

La Vrinceanu Firea , aceeasi invitati de la PSD si PNL , dar , atentie !!! ……. a fost invitat si un reprezentant al PDL – Radu Berceanu , care a reusit sa raspunda coerent si sa apere , oarecum , pozitiile partidului sau , PDL .

Nu trebuie sa va explic eu , acum , cu ce proiectile s-a tras , atit de „invitati” dar , mai ales, de catre „moderatori , in politicianul Stolojan si in partidul democrat -liberal ..
Si , totusi , va adresez prima intrebare , ca sa va dati seama cit de periculosi sunt diversionistii din mass-media care se prefac echidistanti , fata de cei macar declarati , pe fata , dusmani ireconciliabili ai lui Basescu si ai PDL :

Care credeti ca-i mai ticaloasa – SI DECI MAI PERICULOASA – televiziunea trustului Realitatea /Catavencu sau televiziunea trustului Intact ???

2. Am incercat sa schitez un viitor guvern al pdl , presupunind ca va putea forma SINGUR , guvernul…
Va intreb ( si va propun totodata sa „ghicim” ) cine sunt viitorii ministri ai cabinetului Stolojan , cel putin pentru urmatoarele ministere :

– Theodor Stolojan , PRIM MINISTRU
– viceprim ministru
– ministru administratiei si internelor
– ministru justitiei
– ministru de externe
– ministrul economiei si finantelor
– ministrul muncii si priotectiei sociale
– ministrul mediului
– ministrul Transporturilor
– ministrul apararii
– ministru invatamintului

NOTA : nu se accepta alegerea altui prim-ministru , in locul lui Stolojan , ca in scenariul care se pregateste deja de adversarii PDL , pentru decredibilizarea lui Stolojan si scaderea sanselor pdl de a obtine , singur , guvernarea tarii .

Pe Monica Macovei Macovei puteti deja s-o alegeti , SIGUR , ca si Ministru al Justitiei !! 🙂

PLUS : A APARUT UN NOU EPISOD DIN SERIALUL LUI BLEEN !!!

Anunțuri