STATI !! ! Inca nu apasati !!

AICI

pina nu cititi ce vreau sa va povestesc !
O fabula ! Politica !

De ceva timp , se tot auzea pe surse ca Petrica Roman – „idolul de la APACA” – a ramas iar ca papagalul prostit si fara „coledzi” , dupa ce capitalistii de cumetrie ai Papashei i-au trintit in nas , usa polului de stinga-nprejur , cu ocazia alegerilor locale !
Cum batrinul tzap , uns cu toate alifiile politicii de Dimbovitza , a zarit usa intredeschisa a liberalilor , a si inceput sa amusine prin ograda Bratienilor decazuti .
Cam grea misie , pentru liberali , care tocmai tipau din toti rarunchii ca PDL = FSN , chiar trecind cu vederea ca si APR = FSN = PNL !
Dar , parca aceasta fuziune cu Sfortza Democrata a amantului tomnatic , era prea la vedere sa nu deranjeze anumiti membrii mai talibani ai PNLl.
Si totusi , Stiuca Roman , pradator vechi in balta politicii , l-a rugat pe Racul Dumitrescu sa-l ajute sa-i bage drept si adinc , pe git , o ditamai broasca raioasa imaculatului Crin Antonescu .

Si astfel , in direct si in prime-time , am avut si noi , pulimea votatoare ,ocazia sa vedem pe viu cum se poate inghitii celebra broasca raiosa din politica , pe stomacul gol , eventual garnisit doar cu putina votca ruseasca ! 🙂
– remarcati raspunsul Crinului si incercati sa ghiciti ce spune !
– apoi fata pierduta a individului
si travelingul prelung al operatorului ……. sau norocul regizorul de emisie , care ramine cu cadrul pe fata timpa a celebrului papagal tupeist si populist .
Tot ce imi doresc este ca si in cazul lui Floriiiiiiiiiin Calinescuuuuuuu , sa se primeasca acceptul liberalilor tot in acelasi fel . Numai ca broasca raioasa a recunoasterii s-o inghita de data asta Sica Orban , daca s-ar putea !
Astea toate fiind spuse , abia acum puteti sa dati click pe ” AICI ” -ul ala , albastrui , de mai sus ! 🙂

Anunțuri