Stire la cald :

Astazi , in conferinta de presa , aratind la tot poporul pensionar si pesedist , ce mare fudulie are Prostanacul , acesta a recunoscut sincer SANTAJUL la care a supus aseara , chiar in sediul guvernului liberal , pe marele urmas al primilor ministrii Bratieni , aka „Tariceanu” , cirpa cu care urmasii lui Ilici se sterg pe picioarele mizerabile ale populismului politic .
Acum , asteptam curajosii din PNL , in frunte cu Orban si Crin , sa-si accepte soarta oricarui santajat : dezonoarea morala si politica !

Asadar , de teama pierderii ciolanului , cu care ironizau acum doi ani pe cei din PDL cu ajutorul carora ajunsese Manechinul Anton la putere , javrele peneliste se tem sa plece din fata macelariei !

Si cum sa nu se teama , cind liberalismul lor , de cumetrie , se bazeaza doar pe drenarea banilor publici catre membrii „famigliei” liberaloide , dupa principiul comunist „sa furam cite putin , de la fiecare roman si sa dam , la fiecare liberal , dupa necesitati !! ”

Si totusi , acest troc netrebnic cu viitorul si siguranta unei intregi tari a mai avut loc si anul trecut .
Mai tineri minte ce se invirtosa barbatia in Manechin , ca nu va devansa marirea pensiilor , de la 1 Noiembrie , asa cum il SANTAJA (si atunci) psd-ul ?? Dupa depunerea motiunii de cenzura , biata sluga a lui Patriciu , a lasat steagul jos si , in 3 Octombrie declara presei :

„Premierul Tăriceanu a declarat, miercuri, în discursul din Parlament, că intenţionează să aibă consultări în scopul devansării termenului de majorare a pensiilor, propunere aparţinând lui Mircea Geoană şi refuzată până acum de Guvern. Acesta este târgul pe care l-a propus premierul Călin Popescu Tăriceanu parlamentarilor în schimbul voturilor împotriva moţiunii.”

AICI AM AJUNS , IN CEI DOI ANI DE TRADARE , DIVERSIUNE SI SANTAJ IMORAL AL GUVERNARII PSDNL !

SA NU UITAM …. SI SA NU-I IERTAM !

Mai ales pe tradatori :

<

Reclame