“Mă revoltă misoginismul din politica românească în care o femeie ca să reuşească profesional, e musai să fie amanta unui personaj important”.

Cam asa declara fosta si actuala secretara a lui Geoana , acum citeva zile .

Si avea dreptate : ea nu-i nici macar amanta unui personaj politic important ! Nivelul ei este mult mai modest 👿

Intre timp , cea mai tupeista si bagacioasa pesedista , care de ceva timp incepuse sa-i cam ameninte pe toti grangurii mari din psd , ca-i paraste ea lui Geoana , a cam primit ce trebuia … adica o filmare artistic realizata , tinuta la secret pina acum .

Filmarea , a caror protagonisti (se pare ca ) 🙂 sunt Birchall si „analistul” Marius Pieleanu  a fost facuta publica de gruparea dura din PSD , pentru „luare aminte si invatzatura” trupetilor de partid , nou promovati de catre Prostanac .

Acestia , au cam inceput sa nesocoteasca ierarhiile din PSD si , bazati pe puterea discutabila a senatorului-lubenita , strica multe „ploi” prin partid dar , mai ales, in „afacerile” economice de partid .

Multi se asteapta ca partea a doua a „filmului” , dat pe surse de o sluga jegoasa a famigliei Voiculescu , sa detoneze un megascandal , prin demascarea purtatorului de phalus modest , in persoana lui Geoana .

Regret , dar nu-i Geoana . Asa cum am amintit (se pare ca) este doar un biet amarit analist penelist , Pieleanu !

Filmul , insa , este destinat , ca un semn de deget aratator acuzator , altui „pilos” al Prostanacului … Tinta este sponsorul principal al PSD , Robert Negoita , un „dezvoltator imobiliar ” de succes , in zona de sud a Bucurestiului ….

Motivul atentionarii „haitei” tinere din psd a  Prostanacului este simplu :

” DACA PENTRU MILIARDUL VOSTRU PIERDEM MILIARDUL NOSTRU , ATUNCI …. „

p.s. probabil……… ba nu : CU SIGURANTA  ca dupa acest filmulet , Protanul va functiona din nou ! :mrgreen:

Tot pe „surse” , se vorbeste ca si Robert Negoita (se pare ca) are aceleasi placeri carnale , ca si doamna Ana ! 😳
Daca , Doamne -fereste , exista si filme cu Negoita , ca uite cit de priceputi sunt „baietii” lui Felix ???!!!

Reclame