Nu , nu-i vorba de inca un film . Liberalii si liberalesele lor sunt niste domni si doamne . Cu papioane si esarfe . Galbene .
Nici nu mai tin macar cont de aparente , astia nu se ascund in masini …. o fak pe fata , la lumina si in vazul tuturor ! Nu credeti ??
Ia uite slogan , aici , header pe blogul distinsei purtatoare de mapa Bolteneasca :

Sper ca stiti cine-i DIANA TUSA , asta . Este consiliera lui Bogdan Olteanu si viitoare candidata la deputatia liberala , din partea unei circumscriptii brailene .
Si , pentru ca noi , in Bucuresti , n-o putem cunoaste asa de bine ca un brailean , sa reproducem un articol din ziarul antidotul.ro , un ziar local (inca) necumparat de PATRICIU :

Diana Tuşa, executată de bătrînii din PNL Brăila!
de Iulian Grosu

Diana Tuşa s-a luat de dinozauri …. E adevărat, acest lucru nu s-a întîmplat încă, ceea ce înseamnă că, dpdv. politic, Diana Tuşa respiră, însă extrem de greu. Viitorul ei în PNL Brăila pare compromis, asta după ce a reuşit să şi-i pună în cap pe toţi bătrînii din partid, prin atitudinea sa, de multe ori zeflemitoare şi agresivă, de genul „N-am mamă, n-am tată, calc şi pe cadavre, ca să-mi fie mie bine!”
Venită de la Bucureşti, chipurile, pentru a reorganiza activitatea organizaţiei de tineret, Diana Tuşa a intrat, mai întîi, în contre cu notarul Vasile Varga, care aproape că se confundă cu PNL Brăila. Ajunsă în Brăila din postura de şef de cabinet al Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, Tuşa şi-a scos aroganţa la purtare. A umblat cu minciuni şi cu învîrteli, şmenul cu Ştefan Rădulescu de la firma Risk, fiind de-acum evident. Mai întîi, în calitate de şef al organizaţiei de TNL Brăila, Diana Tuşa i-a ridicat acestuia mingea la fileu, criticînd public felul în care se desfăşoară programul Lapte-Corn, program în care patronul de la Risk avea interes să intre. Apoi, Tuşa a vorbit la Bucureşti pentru ca vărul lui Rădulescu, Cătălin Murea, să fie numit director la APIA. Mai nou, aceeaşi Tuşa face acum lobby, pentru ca însuşi Rădulescu să ajungă director la Electrica Brăila, căci aici salariile sînt de la 100 de milioane în sus. De ce ar face bucureşteanca Tuşa atîtea pentru un om de afaceri din Brăila, apropiat Partidului Conservator pe deasupra? Simplu: ea are nevoie de bani pentru a-şi putea susţine campania electorală din toamnă, căci speră să fie aleasă deputat din partea PNL Brăila. Oficial, ea va candida. Faza este că, săptămîna asta, PNL Brăila va convoca Delegaţia Permanentă, în cadrul căreia, printre altele, se va cere retragerea sprijinului politic Dianei Tuşa. Dacă acest lucru va fi votat, s-a zis cu candidatura lui Tuşa.
După ce că avea în Vasile Varga un duşman redutabil, Tuşa a reuşit să piardă şi susţinerea şefului PNL Brăila, despre fostul primar Constantin Cibu este vorba. Cibu a aflat că Tuşa, fiind bara-bara cu Rădulescu, care la rîndul lui este mînă în mînă cu preşedintele PSD şi CJ, Gheorghe Bunea Stancu, joacă cu pesediştii. Stancu visează de mult să pună laba pe Hotelul Tineret din Brăila. Acest hotel aparţine BTTE , din AGA de la BTT face parte şi Diana Tuşa, care are un cuvînt important de spus, la o adică. Cibu consideră că a fost minţit de Tuşa, iar moşu’, care este extrem de răzbunător, vrea să-i dea decisiva tinerei liberale.
Desigur, Tuşa are spate la Bucureşti. Unii spun, însă, că relaţiile ei în PNL-ul lui Tăriceanu nu contează cine ştie ce, şi că Tuşa se laudă aiurea cu pilele ei politice. Acum e momentul să vedem care-i mai şmecher în PNL Brăila: gaşca lui Cibu şi Varga sau Bucureştiul lui Tuşa? Ceva pariuri, băieţi?

Ei , va intreb : aveti idee cite „Ane” si citi „Ioni” d-astia , rezultati din incrucisarea baronetilor pesedisti cu tineretul liberaloid de stinga , vor lua cu asalt , in toamna , parlamentul Romaniei ??

Doamne – apara si pazeste !!!

Si acum , faceti singuri comparatiile de rigoare cu un adevarat politician tinar si valoros , dar improscat cu noroi de scribalaii penalilor (vezi Platul Sutu) ca este “amanta” lui Stolojan ,….. ANDREEA VASS
Iata ultima postare , de pe blogul Andreei Vass , o analiza la rece , chirurgicala , despre prezentul si , mai ales , viitorul economiei romanesti , minat de guvernarea PSD-PNL :

Grave greşeli ale guvernului Tăriceanu
Drumul scurt de la erorile guvernamentale la marea eroare a integrării în UE

Degetul acuzator îndreptat spre PNL pierde esenţialul. Reacţiile politicienilor sunt, adeseori, mimetice şi ratează rudimentar fondul problemei. Mai adăugăm slaba percuţie a televiziunilor şi a presei româneşti la semnalele externe, nepartizane nici cu stânga, nici cu dreapta românească, şi ajungem la o dezbatere primitivă în formă şi conţinut.
De fapt, cele mai grave erori ale actualului guvern, care cutremură orice cetăţean, sunt atacul continuu la statul de drept şi subminarea independenţei justiţiei. Aici a abdicat masiv guvernul Tăriceanu. Aici s-a îndepărtat de programul Alianţei D.A. care a câştigat alegerile promiţând că statul de drept va reveni în matca lui normală, că justiţia va fi egală pentru toţi şi că actele de corupţie din perioada guvernării Năstase vor ajunge în justiţie. PNL şi Tăriceanu şi-au încălcat aceste promisiuni făcute electoratului şi au trădat, ajutând personaje anchetate din PSD, dar şi din propriul partid să fugă de justiţie.
În perioada opoziţiei, PNL a denunţat, cel puţin formal, că sub guvernarea PSD atacul la statul de drept devenise regulă. Acum PNL a uitat asta şi a chemat în ajutor acelaşi PSD din 2000-2004, profund nereformat şi nociv pentru democraţie.
Toate acestea au stârnit o mare îngrijorare şi la Bruxelles. Dovadă stau avertismentele repetate ale Comisiei Europene. Abandonarea luptei împotriva corupţiei a dus la percepţia că admiterea României în UE ar fi o “mare eroare”.
PNL-ului îi reproşez o altă culpă capitală: a compromis credibilitatea unei guvernări de dreapta, permiţând PSD, un partid ce părea în pragul imploziei, să revină în preferinţele electoratului. Agăţaţi de putere, numai şi numai din interese personale, s-au lăsat veşnic şantajaţi de PSD. Aşa s-a ajuns la concesii care, pe de o parte, au ridicat scorul celui din urmă, pe de altă parte, au grevat grav economia ţării de alocarea eficientă a resurselor.
Tentativele parlamentare şi reuşitele legislative apără în continuare impostura, corupţia mică şi mare, la toate nivelurile. Rezultatul? Situaţia proprietăţii este încă neclarificată, reforma justiţiei, reforma constituţională şi a sistemului politic lipsesc. Continuăm să plătim şpagă pentru serviciile publice, iar drepturile noastre, ale cetăţeanului, sunt doar mimate. Iată aici, de pildă, cum este văzută din exterior coruţia în România.
Pe de altă parte, mediocritatea guvernării actuale este de notorietate. Educaţia şi infrastructura au fost integral compromise, în pofida punerii la dispoziţie a celor mai mari bugete în ultimii 20 de ani. Sistemul sanitar se află la cote de avarie. Agricultura, turismul şi cultura aidoma. Guvernul actual alimentează senin găuri negre şi risipeşte banul public.
Sacrifică, în egală măsură, absorbţia şi folosirea eficientă a fondurilor europene. Dacă am pornit la drumul acestei guvernări cu o datorie externă de puţin peste 20 de miliarde euro, acum ne situăm la circa 64 de miliarde euro. Aceasta s-ar fi justificat pentru anul 2013, în condiţiile în care dublam fondurile europene cuvenite şi absorbite integral, de 32 miliarde euro, cu un efort public naţional similar, provenind din împrumuturi. Cu cele 64 miliarde euro am fi reuşit modernizarea României. Dar nu s-a întâmplat aşa.
Pensionarii reprezintă în viziunea PNL viitorul României. S-au acumulat dezechilibre economice majore, generate de consumul iraţional de resurse, până la limita indulgenţei, iar bugetul României este acum desfigurat şi aruncat cu nonşalanţă spre procedura de deficit excesiv, de peste 3% din PIB. Abordarea politicianistă şi voluntaristă a guvernului Tăriceanu a sacrificat cu bună ştiinţă interesele generale şi pe termen lung ale României.

Reclame