Biata Ana …. Inca din cartile de citire , desi nu realizam chiar atunci intreaga semnificatie ascunsa a cuvintelor , dam de ea , de Ana …. cea care are mere !
Mai tirziu , aflam de alta Ana , a carei sacrificiu ( impus chiar de barbata-su , Manole ) face sa aiba sens lucrarile barbatesti din Mioritia noastra .
Deja mari , la virsta cind am trait si am vazut multe , gasim alta Ana . Ana lu` Ana , din Zalau , profa de franceza si directoare de colegiu .
Si , pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume , am ajuns si la Ana din politica : Ana a lu` Martin , papagalul britanic cu bani .
Sa plecam de la o alaturare de poze , una realizata in masina iar cealalta in biserica :

Sa fie Ana pesedaca ?? Sa nu fie ea ??
Eu zic ca este ea …. si cerceii zic la fel , chiar daca aici nu-i puteti vedea in ambele fotografi . Coincidenta .
Sa presupunem ca nu-i ea . Atunci intreb orice femeie : daca despre tine , doamna X se face o presupunere si o inscenare murdara , tu cum ai reactiona in SECUNDA URMATOARE , daca esti fara pacat ??
Ai astepta trei zile sa vezi reactiile din presa si sa astepti domolirea scandalului ?
Si care revista -tabloid ( care are si alte imagini din filmuletul poznas ) crezi ca i-ar pasa discret , DOAR colegului de trust Intact , exclusivitatea asta bomba , fara sa fie convinsi 100% ca imaginile nu sunt trucate iar personajul este cel despre care se face vorbire ?
Stiu , deontologii gen Tuca , colegi de trust cu sluga jegoasa Buble , reduc din riscurile asumate de Felix , in acest joc murdar .
Ba chiar si o sluga (mai imorala decit Buble ) ca Gadea , a primit ordin sa faca „demage control” , pentru a nu ramine trustul Intact in relatiile cu cele doua gasti pesediste aflate in razboi , ca idiotii , in shpagatul exersat de Badea (alta sluga jegoasa?? 🙂 ) in fiecare seara .
Am auzit multe pareri de la aparitia filmului . Unii l-au acuzat pe Buble ca e sluga . Da , asa e , dar acum au observat ? Altii , dupa citeva hahaituri si coate golanesti , vor sa pozeze in nemitocani si nemisogini !! Haida `de !! Unde , in Romania ??Unde mai misogine decit barbatii sunt femeile ??

Asa s-a ajuns ca o felatie practicata in conditii jalnice si umilitoare de o SOTIE , MAMA , OM POLITIC sa fie rasplatita acum , dupa 5 zile , cu aplauze si incurajari de la peluza … iar sluga Buble sa fie injurata copios de toti , inclusiv de celelalte slugi care-i.sunt colegi , la troaca imunda a Felixului !!
Sa taiem cu putina logica , firul in patru :
– este moral ca o sotie sa-i suga phalusul flasc unui alt barbat (decit al sotului ??!! 😯 ) ? … stiti ca-i un blog dur ..dar adevarat , nu ? 😳
– dar legal ?
– dar religios , dupa ce ai jurat in biserica ca-ti vei respecta partenerul de viata ?
– dar social , daca ai o familie in care ai adus pe lume un copil ?
– dar ca om politic care doreste sa urce pe scara sociala si sa fie un exemplu demn de urmat ?

A , a gresit putin ?? si este omenesc ???
Bun , pai atunci sa n-o mai „suga” pe blog si sa dispara in neantul unei vieti obisnuite , acolo unde nimeni n-are interesul sa-i filmeze ei felul de sex practicat …….. acolo , intre necunoscuti , doamna Ana a nostra poate sa faca ce vrea ea , daca are un martalog idiot pe post de barbat !

Acum pentru barbati : cei care se bat cu caramida-n piept , si o roaga pe Ana sa fie tare , ca …. nu , nu ca a lu` ala …. sa zicem ca nevasta ta , domnule Y , face o „clantza” mica , in masina …. te-ai bucura ? ti-ai incuraja nevasta sa nu se lase intimidata de niste biete si idioate reglementari arbitrare ale societatii umane ?
Ba chiar sa faca experienta asta mai des si cu alti amanti ???
Inseamna ca esti „tare” . domnule Y ! Jos palaria ! … din pacate inseamna ca eu sunt egoist incurabil ……. 😆

Ceea ce m-a determinat sa scriu aceasta postare este raspunsul halucinant al Anei , pe blogul ei . Dupa ce a tacut trei zile lungi , singurul raspuns , in afara de negarea evidentelor care fac filmul real , a fost ….
MULTUMIRI ADUSE PRESEI , de fapt o incercare imbecila de a atrage scribalaii si colivaresele din mass-media de partea ei .
Mai mult jeg moral gasim in postarea Anei pe blog , decit chiar in actul sexual propriu-zis !

Despre coincidenta izbitoare a aparitiei filmuletului care zguduie tabara Prostanacului , cu doar o saptamina inaintea Congresului extraordinar al PSD , nicio vorbulita , nimic . Doar d-aia s-a si pus batista pe tzambal , in toata media controlata de PSD -Felix sau de amicii lor politici din PNL .
Iar partea a doua , va asigur ca n-o mai vedeti vreodata . Este vorba de un partener fara importanta , important a fost semnalul dat lui Geoana si gastii lui .

Pina simbata , cind vom asista la congresul pesedracilor , mai ramine mica umbra si o singura intrebare mai serioasa , pentru mine :

NU CUMVA , CHIAR MIHAELA A MONTAT CAMERA AIA , ASCUNSA IN MASINA ……..????? …….. 🙄 🙄 🙄

(ma vad obligat sa fac iar subliniera necesara , inconjurati de atitea felatii , regizate sau nu : nu , nu Raduleasca .. Mihaela Geoana !! eheeeee !! 🙂

P.S. Doamnele , care sunt mai rusinoase din fire , pot posta , in mod exceptional , cu alte nickuri , eventual barbatesti !!!
Se accepta .. doar la aceasta postare ..
Doamnelor , nu aveti frica … nu va dau in primire .. sunt un domn , ce …mama dracu !

ULTIMA ORA : S-A REDESCHIS PROTANUL , FRATE !!!!

VEZI SI PE BLOG , LA I.T.M.

Reclame