Fragment din discursul lui CTP ( Calin Tariceanu Popescu – sa nu fie vre-o vreo (asa-i corect scris ?) confuzie cu CPT din titlul sau cu numele „crucisatorului” presei romane ) intitulat “La inceputul unei noi pagini de istorie” la data de 04 februarie 2005

“Nu am fi fost astazi intr-un congres al invingatorilor daca PNL nu ar fi fost condus in anii care au trecut de presedintele Theodor Stolojan. Ceea ce parea imposibil s-a intâmplat. Theodor Stolojan a facut ca liberalii sa-si depaseasca disensiunile interne si sa se instaureze un climat de lucru in echipa care a asigurat atingerea obiectivelor asumate la congresul extraordinar din 2002. Domnule Theodor Stolojan, recunoastem astazi inca o data ca prin integritate, rabdare, tenacitate si echilibru ati contribuit esential la devenirea PNL. In numele tuturor colegilor, va multumim inca o data!
Alianta cu Partidul Democrat a fost optiunea strategica corecta pentru abordarea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale din 2004. Colaborarea politica dintre cele doua partide a functionat fara fisuri si a asigurat câstigarea alegerilor prezidentiale si formarea noului guvern in jurul Aliantei. Alianta a functionat si datorita complementaritatii dintre doctrinele celor doua partide, o imbinare intre nevoia de politici liberale care sa stimuleze dezvoltarea economica si consistenta politicilor sociale care sa corecteze neajunsurile tranzitiei. In timpul campaniei electorale si ulterior m-am pronuntat nu o data pentru fuziunea dintre PNL si PD. Ma pronunt pentru aceasta fuziune si acum. PNL isi asuma disponibilitatea unei actiuni care sa conduca spre un proces de fuziune, daca si PD isi va manifesta aceasta optiune politica. In perioada urmatoare eforturile trebuie concentrate insa pe indeplinirea obiectivelor guvernarii.”

Nu ma voi opri acum asupra mladioasei limbi baloase , a fostului prezentator de ciorapi Adesgo adinc virita in popoul lui Stolo , vazut acum ca un dusman indezirabil al liberalismului de cumetrie , patricianist .

Un singur lucru vreau sa subliniez din acest discurs al Tradiceanului ,
fragmentul in care recunoaste ca doreste FUZIUNEA cu PD (la ora aceea) , la congresul PNL din februarie 2005 .
Aceasta declaratie , cuprinsa si in rezolutia respectivului congres , a facut ca PNL sa fie PRIMUL partid care a negociat fuziunea . Deasemenea , obligati -oarecum- de declaratia si rezolutia adoptata de PNL , la rindul sau PD a tinut un congres extraordinar , in care a raspuns afirmativ propunerii de fuziune venite din parte PNL .
Astfel , prin fapte , actiuni si documente concrete , se demonstreaza ca
manipularea si diversiunea lansata mai tirziu de grupul Patriciu -Tariceanu , aceea ca Traian Basescu si PD a dorit distrugerea PNL prin actiunea de fuziune ,a fost destinata doar sa sperie si sa manipuleze (pentru a-i tine uniti) pe bizonii sustinatori talibani , care se cred liberali . In fapt , „cupolla” mafiota ce a arestat PNL-ul istoric , nu doreste decit apararea propriilor interese economice si a libertatii individuale pentru faptele penale savirsite in acord cu psd -ul in perioada 2000-2004 .

Nota : pentru edificarea dumneavoastra deplina asupra calitatii incontestabile a „liberalilor” de astazi privind minciuna , lasitatea si tradarea folosite ca arme politice , va rog sa priviti discursul lui Petre Roman dar , MAI ALES , expresia de pe fetele sefilor partidului liberal actual , de la Quintus , la Cimpeanu si Tariceanu , preluat de pe site-ul unei avocate care ne spune ca este „alaturi de tine ” ! 🙂 Desigur !
Asadar , faceti rost de o lamiie si urmariti filmuletul de la pozitia 3 .
Sper sa puteti rezista . Succes ! 👿

AICI , la pozitia nr.3 , cea a …. „misionarului” , il gasiti pe P. Roman !! ”

Reclame