Recunosc ! Tema mi-a fost inspirata si de subiectul de astazi , despre cuplul de comici nebuni ai blogosferei rosii , Horvath -Badin , postat pe blogul lui ITM , AICI :

Despre idiotul internetului DE STINGA dar si sluga fidela a Voiculescului , traseistul ieftin – ajuns din ziar in ziar (era sa zic altceva) pina in ograda Intact , Andrei Badin zis si „spionul -dandana ” si recrutat de SIE prin intermediul colonelul-inginer Aristide Butunoiu , am scris deja pe blogul lui ITM :

Thor Says:
October 1st, 2008 at 7:55 am
Neata Biju & all
Eheee … Da ! Am murit de ris cind am vazut primele manifestari ale bietului tacanit Robert Horvath , intrat in decompensare severa , odata cu expozitia ICR – Poneiul nazist .
Dupa ce l-au folosit pe bietul om , trupetii lui Felix – cu Badin , spionul dandana in frunte, acum nu mai stiu cum sa scape de nebun !!!
Le-a luat blogurile la rind si-i mitraliaza repetat cu texte idioate incit i-a determinat pe fostii “prieteni” din “blogosfera rosie” (ca sa nu-i zicem altfel ! ) sa-l treaca la spamuri .
Exact ca si la comunistii pe care-i slujesc … tovarasul de drum al bloggerilor rosii a fost bun doar cit le-a servit interesele lor , in “lupta de clasa” cu ICR-ul .
Evident , jenati de fostul lor aliat in demascarea lui Patapievici , onanimii cu blog aka ratatii din presa mogula , tac acum chitic si nu mai pun botul la noua actiune de infierare , lansata de bietul nebun .
Mai grav este ca alti nebunii crizati , folositi pe post de “femeia cu barba” (si blog) de diversii turnatori si securoi de teapa lui Voiculescu , se fac pe mai departe de tot rahatul , fara ca macar sa realizeze ridicolul situatiei !!
Nu mai departe de acum citeva zile , un strigat de revolta si o chemare la unitate se disemina printre membrii “blogosferei rosii” : Badin, shpionul idiot recrutat de colonelul-inginer Aristide Butunoiu , pentru relatia cu Casa Regala (initial) iar apoi pentru a infiltra romanii din State si Canada , fusese atacat de internautii portocalii la server !! eheeeee …
Va dati seama ce importanti se cred bietii sosonari psdnl , cu mintile tulburate de ura impotriva culorii portocalii ???
Miine -poimiine , aflam chiar ca la ordinul lui Basescu si a lui Pata , se pregateste asasinarea spionului -dandana Badin , cu cinci fripturi de pork , injectate cu colesterol radioactiv …..
Eheeee ….. ” omul nu-i decît un nebun în haine de paiaţă” , cum zicea Shakespeare …

Dar , imediat , apare in ecuatie si un biet idiot , un birlic prost , care semneaza „Traian B” si care tot incearca sa treaca de spamurile blogului meu , cu postarea ASTA , in care incearca sa-i repereze onoarea bietului Badin .
In esentza , gherilosul idiot , nu vrea doar sa-si arate pretuirea pentru idolul sau , Badin dar mai ales sa duca in derizoriu povestea nebunului Robert Horvath spusa de ITM , poveste pe a carei actiune si-au bazat actiunea , inca de la inceput , toata „blogosfera rosie” pentru a ataca ICR -ul si pe directorul sau , H.R Patapievici , si , prin ricoseu , pe adevaratul lor dusman de moarte , presedintele Basescu .
Si , pentru a demonstra ca bietul tzucalar gherilist al Badinului este si prost si idiot , incercind o asemenea eschiva , sa vedem ce spunea Andrei Badin pe blogul unei alte slugi de-a lui si de-a antenistilor , viorista ratata ce incearca acum sa devina jurnalista la „fara frecventza” , Lorena Topcsov aka Lilick :


Asadar , Badin recunoaste ca Horvath este un personaj real , de la care a pornit toata actiunea ICR . Iar ca sa demonstrez cit de penibil este aceast gherillos libidinos , care-l apara cu sirg pe Badin , am gasit in memoria netului , chiar daca si-a sters postarile mai vechi de luna Septembrie , :
… ASTA
si ASTA

Asa ca , de data asta „gherila o8” si-a tras singur un sut in spate , cu ajutorul meu , desigur , ca prea il asteptam la „cotitura” ! 👿 eheee !
Si acum , dupa ce ne-am distrat putin cu fraierul care se credea mare gherilist , sa trecem la detasamentul de dame de consumatie , din ograda lui Felix si a lui Badin : „mosaditzele” , cum se autointituleaza fetele ! eheee ! 🙂
Cea mai vizibila , este trompeta lui Badin , Lorena Topcsov , „freelancera” la un supliment in format electronic al R.L. ,intitulat „Acum” !
Cea mai hazoasa chestie , ce-i leaga pe toti „bloggerii rosii” este tipatul lor de unitate si frica patologica de teroarea exercitata de ‘serviciile” dictatorului Basescu .
Astfel , dupa ce chiaer eu i-am trecut , cam la intimplare , pe o lista bazata pe legaturile dintre ei , vizibile in bloggrol , au inceput sa-si tipe disperarea si mindria de a-si vedea numele pe lista facuta de „serviciile” lui Basescu , …. adica de mine ! 🙂
Ba , mai mult , cereau patetic pe bloguri , intre ei , sa fie arestati si executati , cu un fior de vitejie vecina cu nebunia si umorul negru .
Apoi , mai acum ceteva zile , tot un freelancer atins la bila , Al. Petria , a declansat o „leapsa” de autoaparare , pentru ca un politist idiot nu stiu ce manifeste i-a confiscat in oraselul lui de provincie …. adevarul fiind ca in bancul cu Radio-Erevan , cu bicicleta care nu i-a fost furata .. ci a fost gasita 🙂
Mai nou , chiar spionul -dandana se autovictimizeaza penibil .
Cica serverul care ii gazduieste haznaua de blog este atacat de fortele raului , colorate in portocaliu !
Dupa o dramoleta de citeva zile , similara cu ceea in care-i punea pe bietii lui adoratori sa voteze daca sa inchida – sau nu blogul , Badin revine in forta , „in spatele usilor inchise ” ….
Nimic nu-i lipseste lui Badin din paginile blogului , nici macar textul la care facea referire gherilosul nostru idiot sau trompetista viorista , AICI si in care-l injura ca un nebun spurcat pe ITM !
Astfel , bietul nebun Andrei Badin , inconjurat de liota peribila de tucalari , flautiste si limbrici , unii mari altii mai mici , merge tot inainte : MEREU IN SPATELE USILOR INCHISE DAR ….. SI A FERESTRELOR CU GRATII ! 🙂
Prietenii stiu de ce !

Reclame