TRADICEANU SI ADORMITZEI , LA STINSUL RECOLTEI DE VOTURI !
 

Dragii mei , stiti cum se zice : cind vrea Dumnezeu sa te piarda , intii iti ia mintile ! Cam asa ceva se intimpla in acest moment cu partidul tradatorilor si mafiotilor penali , aciuati in spatele lui Tariceanu . Acum se vede cum orice tradare are un pret pe care tradatorul il plateste , mai devreme sau mai tirziu .
Dupa ce l-au atacat trei ani de zile , crunt , pe Basescu , diabolozindu-l , dupa ce au rupt prin tradare abjecta aliantza DA care i-a adus la putere , dupa ce l-au „lipit” mincinos si diversionist pe presedintele tarii de PDL , dupa ce doi ani au votat in parlament , la foc automat , legi populiste pentru primarii psd si pnl , ajutati de „cupolla” mafiota a capitalistilor de cumetrei din parohia ucigasului national , Ivan Ilici Iliescu cind liberalii se simteau pe cai mari , acum liberalii se intorc in genunchi la Traian Basescu , de frica votului din Noiembrie .
Spasiti si speriati de insusi jocul lor dublu si pervers , se roaga de acelasi Basescu – dictatorul crud care a dorit sa le distruga partidul , nu ?? – sa nu promulge legea cresterilor salariale ale profesorilor , votata de toti reprezentantii PNL in parlamentul Romaniei , in frunte cu sefii lor de la Camera si Senat , Crin Antonescu si Puiu Hasotti !!! Ba , mai mult , In frunte chiar cu sluga lui Fenechiu si argatul lui Bogdan Olteanu , ajuns in scaunul lui Spiru Haret si Heliade Radulescu ……..
O , tempora !! o , mores !! …….

Astazi , dupa ce i-a bagat in sedintza pe ministrii incompetenti ai guvernului sau fantomatic , dupa ce a anuntzat ca a sesizat Curtea Constitutionala asupra legii respective , fara nici un motiv real de neconstitutionalitate , la o intrebare a unui reporter care a mentionat un adevar vazut de toata lumea , in legatura cu votul liberalilor de acum doua zile din parlament si decizia aiuritoare de astazi a PNL si a lui Tariceanu , singura explicatie primita din partea „omului” lui Paturiciu cu care-si bea cafeaua de dimineatza , a fost aceea ca ” liberalii si ministrii sai au votat in parlament …….. emotionati ” !!!
Cita disperare si cit ridicol in acest om mic si fara onoare , ajuns prim -ministru al Romaniei , in scaunul Bratienilor fauritori de Romanie moderna !
Cita nerusinare si cit tupeu de „grecotei cu nas subtire” pe acest repetent absolvent de Constructii Hidrotehnice , despre care chiar raposatul Amedeo Lazarescu , tatal adoptiv repudiat de acest om meschin si nedemn, spunea ca intre frumusete si inteligenta , Tariceanu o are doar pe prima !
Asa cum bine a spus Theodor Stolojan , Tradiceanu mai are sa faca apel la Patriarhie , sa-si spele pacatele multe si grele , facute Romaniei in acesti patru ani teribili , de tradare impletita cu santaj .

In plan politic , si deci si imagologic , PNL-emo , dupa o astfel de intoarcere a armelor se va prabusi in sondaje , pur si simplu . Numai si daca tinem cont doar de cei aproape jumatate de milion de profesori din sistem , fara sa mai adaugam si membrii de familie , ce vor sanctiona drastic aceasta „razgindeala ” a emotivilor penali !

Deocamdata , presedintele Basescu nu se poate decit bucura de aceasta a doua greseala uriasa , comisa de liberalii -emo , trimiterea legii la Curtea Constitutionala , care face ca semnatura sa sa nu mai fie actuala iar presiunea asupra sa sa fie inlaturata chiar de guvernul incompetent Tariceanu & co .
Deja pina la o hotarire a C.C , peste o luna si jumatate , socul simtit de milionul de votanti din sistemul de invatamint se va fi inregistrat la urne .
In aceste conditii , visul de aur al lui Patriciu si al slugilor lui ramase in impostura numita PNL , acela de „balama” politica intre pdl si psd , se pierde ca un fum …
Fumul pretului platit de acesti Iuda ai politicii romanesti ….
Sa fie primiti la groapa de gunoi a istoriei , acesti sinucigasi politici „emo” ai liberalismului post revolutionar , infiltrat de securisti si comunisti .
AMIN !

Reclame