De citeva zile asistam la o ofensiva mediatica generalizata , impotriva unor directori de agentii guvernamentale care au venituri imense in comparatie cu salariile romanilor , pentru care nu se gasesc bani necesari cresterii lor , din cauza fricii de … inflatie .
Ba , mai mult , guvernul Tariceanu II a descoperit abia acum aceasta stare de lucruri iar Manechinul a dat dispozitie ca pina la urmatoarea sedinta de guvern , de miercuri , sa-i fie pusa la dispozitie o analiza a acestor venituri pentru a lua masuri !
Si greutati , mai adaug eu ! :mrgreen:

Ca sa realizati impostura acestui guvern „liberal” si in primul rind a iubitorului de tarantele si sedinte comune cu guvernul italian , va voi demonstra ca toata aceasta operatiune este menita a diminua efectul negativ asupra liberalilor , care au un rol decisiv in crearea si amplificarea acestor inegalitati aiuritoare , in care salariati din domeniul public ajung in mod aberant , doar pe criterii politice sau de „clan” , sa cistige aceste sume de bani ca recompensa oferita chiar de la partidul mafiotilor „penali” , renumitii liberalii „Emo” ;

Pina acum toate analizele au pus accentul doar pe niste nume de directori sau salariati cu functii de conducere din diversele agentii guvernamentale si pe cuantumul veniturilor pe care , tocmai cu ingaduinta guvernului liberal , acestia si le-au auto-oferit .
Dar eu va invit sa mergem mai departe in analiza legaturilor politice a acestei teme , DINCOLO DE APARENTE , si pentru exercitiul nostru vom alege Fondul Proprietatea , fond creat de guvernul liberal in anul 2005 , in vederea recompensarii cu bani sau actiuni de valoare a fostilor proprietari , nationalizati de comunisti .
Toate reprosurile s-au focusat pe celebra preşedinta a Fondului , Daniela Lulache .
Aceasta doamna , provenita din gruparea mafiota a „famigliei liberale moldovenesti” reprezentata de Fenechiu-Olteanu , este nasa de cununie a ministrului de interne „Troaca” – David , singurul ministru ramas in guvern din „famiglia sus mentionata . Sa notam doar ce era bine cunoscut , venitul acestei doamne se ridica la peste 25.000 de euro /lunar.
Doamna Daniela Lulache reprezinta doar conducerea „la vedere” a acestui fond , care gestioneaza valori de 4-5 miliarde de euro .
Fondul Proprietatea are insa o conducere pe două planuri: Consiliul de Supraveghere condus de Giovanni Ravasio şi Directoratul Fondului -condus de Daniela Lulache
Partea „nevazuta” , este Consiliul de supraveghere al Fondului , condus de cetateanul italian Giovanni Ravasio .

Cine este Giovanni Ravasio ???


Iata ce gasim pe net despre el :
„Persoană controversată la comisia europeană pe perioada cazului Vinci, Giovanni Ravasio a fost adus la Bucureşti de Adrian Năstase în speranţa că va deschide uşi importante la Bruxelles.”

Sa va traduc : In anul 2001 , domnul Giovanni Ravasio este insarcinat de Comisia Europeana sa demareze procesul de implementare si monitorizare a unui program pilot de finantare pentru dezvoltarea diverselor sectoare din economia Romaniei , in cadrul Proiectului „Leonardo da Vinci”.
Incep celebrele furaciuni ale ministrilor si baronilor locali din ograda „capitalistului de cumetrie ” – Adelu , care au culminat cu scandalul sesizarii comisiei OLAF si a anchetei efectuate de corpul de control al guvernului pesedist , condus de Victor Ponta , pentru DETURNARE DE FONDURI EUROPENE .
Dupa ce fostul procuror Ponta , ajuns sluga docila a lui Nastase a reusit sa ingroape sesizarea OLAF (cum a reusit sa-l ingroape , la propriu , si pe fostul coleg procuror Panait) mai ales asupra celor 40.000 de euro furati de sotul si fiul ministresei pesediste Puwak (care ulterior au si fost condamnati de justitia romana pentru deturnare de fonduri ,demonstrind astfel ca Ponta a ascuns si a manipulat dovezi in cazul respectiv) Comisia Europeana a hotarit sa-l dea afara pe acest italian pentru incompetentza (cel putin ) daca nu pentru favorizarea hotiilor ministrilor lui Nastase .
Imediat , ca rasplata pentru ca a inchis ochii la furaciunile ministrilor pesedisti , Adelu il recupereaza pe Giovanni Ravasio si-l numeste consilier personal .

Dupa cistigarea puterii politice a Aliantzei DA , prim-ministrul Tariceanu IL PREIA PE DOMNUL CONSILIER Giovanni Ravasio , care-i stia (cu sigurantza) pe toti pesedistii de vaza , cei care furasera milioane de euro din fonduri europene in timpul guvernarii Nastase si , imediat dupa infiintarea Fondului Proprietatea , il numeste in fruntea Consiliului de Supraveghere , alaturi de un alt pesedist de baza din echipa fostului premier Nastase , Mircea Ursache .
Tot aici trebuie sa amintim ca acest Consiliu de supraveghere , a fost de acord sa-l numeasca pe Ionut Costea , cumnatul liderului PSD Mircea Geoana , in consiliul de administratie al societatii ROM GAZ .

Pentru a beneficia de „serviciile” coruptului macaronar Giovanni Ravasio , tarantelistul de talent Tariceanu i-a facut cadou fostului consilier al lui Bombo functia respectiva in cadrul Fondului Proprietatea deci si un un posibil venit de …. 80.000 de euro pe luna , plus decontarea biletelor de avion si a cazarii la un hotel de 4 stele din Bucuresti .
Toate acestea pentru o prezenta a respectivului corupt cetatean transfrontalier italian , de cel mult doua-trei ori pe luna la sedintele Consiliului Fondului .

Astfel avem clar devoalata , cureaua de transmisie a coruptiei din guvernul Nastase catre guvernul Tariceanu , tot asa cum , abia acum , am realizat si legaturile trainice , negociate intre Nastase , Patriciu si Iliescu si intre cele doua partide inrudite , de mafioti si corupti , PSD si PNL .

Asa ca , eu unul , nu mai astept cu emotii diversiunea pusa la cale de liberali , in sedinta de miercuri a guvernului , doar pentru a acoperi cu fumul manipularii , adevaratele relatii mafiote si de clan dintre „onorabilii” PSDNL .

Anunțuri