Vorba Tradatorului Antinational : AIURITOR !!!!!!!


(sursa Hultanul)

Asa ceva este imposibil de gindit ca poata sa iasa din gura prim-ministrului unei tari care este , cit de cit , normal ca cap !!!!
Chiar daca presupunem ca acestea au fost EXACT vorbele rostite de seful statului roman , in sedinta SECRETA a CSAT , ma intreb si va intreb cum este posibil asa ceva !!!!

In orice situatie , aceasta „sifonare” din interiorul CSAT , de o asemenea importanta in relatiile dintre doua tari , nu poate sa fie privita decit ca un atac la siguranta nationala a Romaniei , PENTRU CA PUNE IN DISCUTIE CHIAR RELATIILE DINTRE RUSIA SI ROMANIA .

Si toate astea in timp ce televiziunile dezbat pretul Loganului si salariile plafonate de Tariceanu iar declaratia cea mai importanta , in dementa ei , lansata de la inaltimea premierului Romaniei este trecuta sub tacere !!
Dar , poate ca de data asta , chiar este mai bine asa , ca iresponsabilitatea acestui disperat sa fie cit mai „dezamorsata” de presa si de oamenii responsabili .

Va intreb si pe voi : iresponsabilitate , inconstienta , imbecilitate sau tradare nationala ?
…. sau , poate , recunoasterea tardiva dar evidenta a STAPINULUI din rasarit de catre SLUGA TRADATOARE , din fruntea Guvernului Romaniei !

Si o nota de final : daca pentru Tradatorul National este mai importanta viata oamenilor amariti decit „tancurile” din lipsa carora ne mor soldatii in Afganistan , atunci sa faca bine manechinul mincinos si viclean sa mareasca salariile profesorilor , indiferent de avizul de miine al CCR !
Urgent si fara ifose !!!

Reclame