Nu stiu cum si cine le-a potrivit , dar daca voia nu era potriveala mai mare .
In timp ce toata scena politica romaneasca este in miscare , de la condamnarea la „contabilitate silnica pe viata” a lui Nicu Vacaroiu la Curtea de Conturi si numirea lui Taracila ca presedinte al Senatului ( cind v-am dat din „casa” pesedeului argesan , unde am o sursa chiar o ruda de-a mea , ca Vacaroiu a fost „radiat” de pe lista alegerilor „uninominale” din Arges , inca de acum doua saptamini , poate nu m-ati crezut !! ) pina la depunerea steagului liberal , adus de Manechin cu motocicleta Harley, la piciorul de lemn al „Piratului din Deal”
……… de la campania mediatica a afurisirii publice a „bietului” functionar public de tip „burjui” pina la NUP-ul dat de „Procurorii lui Basescu” ucigasului comunist cu singe rece pe miini , Ivan Ilici Iliescu , am avut o multime de evenimente hard , pentru ca cineva sa mai bage in seama si alte lucrurile mici si neinsemnate .

Intii a iesit un sondaj de campanie , deci pentru uz intern , al PNL ……… din pura coincidenta , a aparut in acelasi timp (tot pe surse) si topul „miliardarilor de celuloza” , tiparit de revista Capital .
Asemanarea izbitoare sau coincidenta intre cele doua intimplari , dar un fapt era clar ca lumina zilei : PNL-ul -ul si Patriciu , boss-ul adevarat al partidului , erau in cadere libera si la procente de vot dar si la numarul de miliarde imaginare adunate in top sau cont .
Iar despre Tariceanu , ce sa mai zicem : era deja strivit de bombele pe care singur si le plantase in drum , inca din vara , cind daduse miliarde de lei noi , la liber, florei si faunei de partid penal sau udemerist .

Iata cum , PNL-ul scazuse in sondaj de la 18 % in urma cu doar o luna la un neverosimil dar perfect meritat 10 % iar averea meditatorului de arhitectura penala , se evaporase cu mai mult de un miliard din „banii -hirtie” ai Petromidiei , plus sute de milioane bune din cauza BVB , prabusita gratie idiotului liberal Vosganian .

Si , ca la comanda , din nou , coincidente : Andronic , strategul perdant al PNL comanda urgent un sondaj de acoperire a celui real !!
Iar slugile mogulului de carton de la trustul propriu „Adevarul ” ??!! 😉 dau drumul si ei la Topul lor , alternativ , al miliardarilor de carton presat !
In care top , sa vedeti minunea-minunilor , Patriciu sare direct pe primul loc in sondaje , aidoma PNL-ului !
Ba , sa ma scuzati !!
Pnl-ul revine majestos in sondaj !!
Ba nu ……. Patriciu il devanseaza pe Becali , care este proprietarul institului de sondare !!
Ba da : pnl-ul depaseste tot in sondaje si face guvernul singur …
Ba nu ….
ba da ….
😯 😯 😯

Si , uite asa , eu v-am spus povestea rea . Pentru ca nu-i o poveste , d-aia !
Este realitatea in care si sondajul si topul servesc doar pentru amagirea , ametirea (si mintirea) prostilor multi , fara bani sau partid , grosul armatei votatoare …….. Si , desigur , nu este bine sa te vada prostii in fundul gol , ca poate sa nu mai functioneze principiul mioritic al slugii umile , nu ?.

BREAKING NEWS.

Dupa depunerea steagului alb de catre Taricean , ieri , la Palatul Cotroceni si pierderea de imagine aferenta , si-a gasit si paiata lui Patriciu cum sa se repare la orgoliu si la imagine !
A INTIRZIAT , OSTENTATIV, PRET DE O JUMATATE DE ORA ,LA SEDINTA CCSAT , DE ASTAZI !!!
Astfel , presedintel , care l-a asteptat pe primadonul -manochin , impreuna cu cei mai importanti oameni ai statului roman , pentru ca idiotul tarantelist sa ne arate tuturor ca el , Taricean , este inca liderul prostiei fudule penale .
La aceasta ora , sedinta CSAT , in care trebuia sa fie luate si citeva decizii strategice importante , de viitor ,pentru inzestrarea fortelor armate ale Romaniei a fost aminata pentru o durata nedeterminata !

Reclame