Asta-i propunerea de achizitie pentru Daciile Logan , folosite mai ales de Politia Romana in orase , unde nu se prea gasesc locuri de parcare libere. Sunt recomandate pentru patrulele de Politie Rutiera in vederea intocmirii proceselor-verbale de amenda , tocmai pt. soferii care parcheaza neregulamentar . Se recomanda purtarea de catre ofiteri si subofiteri a unor borsete , la centura , pentru gararea atit a masinii cit si a chitantierului cu pix incorporat :

Asta-i oferta pentru ultra-tehnologizatele masini BMV seria 3 , dotate cu tot armamentul necesar ! Plus bulan electronic cu shocuri neuronale . Se vor distribuii mai ales Politiei de Proximitate , dupa blocuri , in Salajan , Colentina si Pantelimon , unde este necesara forta bruta de coercitie. Masinile BMW vor primii cite doi meletzeni , pentru fiecare echipaj : de preferintza , unul programator IT iar celalalt fost boxer amator :

Iar firma Subaru , asigura pentru cele 300 de vehicole de teren si spalatorie ecologica deosebita impreuna cu mina de lucru , pentru trei ani !!
Oferta tentanta , mai ales pentru fostii militieni , cu burta , ramasi inca majoritari in dotarea cu cadre a Politiei Romane

p.s. Asa cum spunea cineva , ultimul idiot plantat de mafiotul Fenechiu in guvernul bietei Romanii , si-a atins nivelul maxim de incompetenta .
Sper ca macar asta , Troaca , sa nu fie demis … sa fie ARESTAT ,asa cum merita !!!

Reclame