Da , chiar asa ! Un deputat independent si nu un „pedalist” !
Probabil ca acum trebuie sa si explic de ce , in cazul in care as locui in sectorul 6 , sa zicem in Drumul Taberei , as alege un „independent” ….. pdl-ist !!!!!
Mai ales ca , asa cum ma stiti bine , sunt mai degraba un realist „pragmatic” …. in plus , ca barbat , o admir sincer pe Elena Udrea , dinsa candidind in acelasi colegiu uninominal ca si „independentul ” preferat de mine .
Si , iata , am ajuns si la numele personajelor acestei postari .

Pe doamna Elena Udrea o stim cu totii , destul de bine . Si cu rele si cu bune .
Este o femeie frumoasa si inteligenta , are „verb” si stie sa contraatace argumentat , are un blog cu citeva mii de postari la o tema -deci cunoscuta , are bani destui (ceea ce in politica nu-i putin lucru) si are , mai presus de orice, o legenda urbana infailibila atunci cind vrei sa ajungi in pozitie avantajoasa pe lista de votare „uninominala” a PDL in sectorul 6 : legenda „blondei de la Cotroceni” , pe care o stiti , desigur, cu totii !!! 😉 ….

In schimb , doctorul nostru – actual deputat PDL – ajuns acum fortat de decizia de partid sa candideze ca INDEPENDENT , nu are multe din atuurile Elenei Udrea . In afara faptului ca-i un medic absolut remarcabil , capabil sa gestioneze chiar Ministerul Sanatatii din pozitia de ministru , nu prea are nici asa multi bani , n-are nici blog , este si ceva „mai frumos decit dracul ” – ca toti barbatii – si nici relatii puternice la virful PDL nu prea poseda .

In schimb este un om si un politician onest , de mare caracter , care a preferat sa-l urmeze pe Stolojan pentru adevaratele principii liberale in care crede natural . Iar pentru crezul sau a parasit o functie importanta in PNL .
Mai mult , cind multi alti pedalisti bagau capul la cutie , de frica , sau se relaxau pe plajele insorite ale Europei acest om curajos si ferm a contribuit toata vara acestui an , din plin , la reprezentarea PDL in diverse emisiuni si dezbateri televizate in care numai usor nu i-a fost sa demonteze toate diversiunile slugilor de presa .
Este cazul , cred, sa va si spun numele „independentului” nostru , inscris chiar in aceasta postura pe listele de alegeri in colegiul din Drumulm Taberei …….. este domnul deputat SORIN PAVELIU .

Cum de s-a ajuns ca acest politician extrem de valoros sa nu prinda un loc favorabil pe lista PDL in sectorul 6 , fiindu-i preferat un necunoscut afacerist , Daniel Geanta , este un mister si pentru mine !! eheee 😉
Stiu ca in aceasta campanie este nevoie de bani , de multi bani , insa daca nevoia de bani duce la scoaterea de pe lista a unui politician onest si curajos , care si-a respectat cuvintul dat si principiile , ca deputatul Sorin Paveliu , SA MA SCUZATI , DAR IL VOTEZ PE „INDEPENDENTUL ” DIN PDL , SORIN PAVELIU !!!

p.s. Deputatul Sorin Paveliu s-a „autosuspendat” din PDL pentru a avea macar sansa de a candida independent . Chiar si asa , s-au gasit niste domni din conducerea centrala de partid pedalist , sa-l ameninte cu excluderea , pentru ca „s-a pus in afara partidului” !!!!
Eu zic ca acei domni , cu siguranta fosti pd-isti cu state vechi in politica de Dimbovita , sa aiba rabdare macar pina dupa alegeri .
S-ar putea sa aiba marea surpriza ca Independentul Paveliu chiar sa reuseasca ceva aproape imposibil : SA CANDIDEZE CA INDEPENDENT SI SA OBTINA MANDATUL DE DEPUTAT !
In acesc caz , eventualele pareri de rau ale „bossilor” din stafful pdl vor fi tardive ….

DECI , CE ZIC CEI DIN SECTORUL 6 ???
Il ajutati pe doctorul Paveliu , sa fie candidatul vostru , si sa poata sa demonstreze pdl-ului ca si partidul poate sa mai greseasca uneori ????

Aveti si punctul de vedere al d-lui deputat Sorin Paveliu :

AICI :

Anunțuri