28 septembrie

In presa din ultimele zile au aparut mai multe speculatii care au incercat sa faca o legatura intre absenta mea de pe lista candidatilor PSD pentru judetul Vaslui si filmuletul obscen care a circulat pe internet, filmulet in care, nedemn, s-a insinuat ca as fi aparut eu. Pentru a inlatura orice dubii si pentru a raspunde tuturor intrebarilor referitoare la acest subiect, vreau sa precizez foarte clar urmatoarele:

1. Nu eu sunt protagonista filmuletului cu pricina, iar cei care ma cunosc cu adevarat stiu cu siguranta acest lucru. Filmuletul este o facatura suta la suta menita sa-mi distruga cariera politica si sa loveasca in partidul din care fac parte.

2. Reactiile mele referitoare la filmulet n-au fost foarte numeroase pentru ca acesta n-a lovit numai in mine, ci si in familia mea. Pentru a-mi proteja copilul minor si sotul, pe care ii iubesc foarte mult, am luat decizia sa nu fac alte comentarii decat cele absolut necesare. O astfel de mizerie nu merita comentata.

3. Chiar daca filmuletul este o facatura si un fals suta la suta, semnalele primite de mine din judetul Vaslui, aratau foarte clar ca el va fi folosit de adversarii politici in campania electorala din acest judet. Pentru a nu le da posibilitatea sa se foloseasca de acest atac murdar impotriva mea si a partidului pe care il reprezint, am luat decizia sa-mi retrag candidatura pentru Camera Deputatilor in judetul respectiv.

4. Doresc sa le multumesc in special colegelor si colegilor din organizatia PSD Vaslui, domnului presedinte Buzatu, pentru sprijinul pe care mi l-au acordat in toata aceasta perioada. Sustinerea domniilor lor a insemnat foarte mult pentru mine.

5. Retragerea candidaturii mele in judetul Vaslui nu inseamna nici pe departe ca ma retrag si abandonez lupta politica. O sa fac toate eforturile pentru a afla cine a regizat si aruncat pe piata aceasta mizerie exact in ziua in care candidatura mea pentru Camera Deputatilor fusese validata de biroul judetean PSD Vaslui.

6. Acest ultim atac de o vulgaritate extrema reprezinta apogeul unei campanii dusa impotriva mea de aproape un an de zile menita sa ma tarasca in noroi, sa imi blocheze ascensiunea politica si sa loveasca in partidul pe care il reprezint. Aceasta arata cat de jos a ajuns lupta politica in Romania.

7. Absenta mea de la Congresul Extraordinar Reunit si de la Prezentarea Candidatilor PSD+PC pentru alegerile parlamentare nu are legatura cu cele prezentate mai sus, ci are un motiv cat se poate de trist si de obiectiv: am avut un deces in familie.

Dupa doua saptamini

Oct 15
Evenimentele ultimelor zile mi-au intarit decizia sa candidez in Colegiul Murgeni-Vaslui acolo unde am fost validata ca si candidat.

Decizia mea se bazeaza atat pe sustinerea pe care majoritatea liderilor PSD mi-au confirmat-o cat si pe reactia alegatorilor din Vaslui. Si aici marturisesc ca surpriza cea mai fericita mi-au facut-o oamenii din colegiul Murgeni, dupa ce ieri am fost contactata pentru un interviu de reprezentantii ziarului Adevarul de Vaslui. Un ziar pe care l-am considerat neprieten atunci cand s-a grabit in trecut sa-mi puna niste etichete pe care le consider false si nemeritate. Ieri am aflat insa de la directorul ziarului si de la redactorul sef ca sondajele pe care acest ziar le-a facut in teritoriu au confirmat nu numai ca am cele mai mari sanse de a fi aleasa (57-58% din intentiile de vot) dar, si mai important, ca oamenii condamna atacul josnic care mi-a fost inscenat. Mai mult decat orice, aceasta atitudine ma obliga in fata oamenilor de acolo.Trebuie sa merg mai departe.

Cititi , mai ales, comentariile (sau „reactiile incurajatoare” ale cititorilor ziarului ,tot asa cum ne „face un scurt” sondaj , sugatoarea pesedista ) la acest interviu !!

AICI

UP-DATE : Chiar în timp ce Ana Birchall posta sâmbătă pe blogul personal un imperativ: „Voi candida la Vaslui!”, colegul său, Marian Sârbu, era anunţat drept candidat exact în Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnată iniţial Birchall.

eheeeeee ……… saraca , si f… (aprope) si cu banii luati !!! 👿

Reclame