Pentru ca aseara , foarte tirziu , nu am avut timp decit sa copiez articolul de fond din Evenimentul Zilei ,asupra celui mai ticalos tirg facut de liberali si comunistii lui Ilici , in dauna cetatenilor Romaniei , revin astazi cu niste calcule in procente care sper ca vor demonstra cit mai bine TROCUL MURDAR SI SANTAJUL FARA RUSINE AL MARIAJULUI NENOROCIT AL CELOR DOUA PARTIDE , DE MAI BINE DE DOI ANI :

Ieri , odata cu publicarea in Monitorul Oficial a manariei „la vedere” a penalilor pnl , infratiti in ticalosie cu mafiotii cu state vechi de serviciu ai psd-ului , prin care se aloca peste 600 de milioane de euro din bugetul Romaniei , primariilor conduse de reprezentantii celor doua partide – in fapt bani pentru a sustine campaniile fiecarui candidat psd si pnl la nivel local , prin implicarea primarilor celor doua gasti de hoti – avem tot mai clar devoalata strategia pusa la cale de maharii celor doua partide in vederea unei viitoare ipotetice guvernari comune , a PSD si PNL ;
Daca pina acum erau doar supozitii sau vorbe scapate intentionat pe la „colturi” de televiziuni sau ziare , acum avem chiar „dovada” ….. o ordonanta de guvern , deja publicata in M.O. dupa o aminare de citeva saptamini , A FRATIEI HOTILOR !!

Poate ca cel mai bine , pentru a vedea cit mai clar dimensiunea hotiei , este sa facem citeva comparatii , in procente , a ceea ce inseamna alocarea sumelor de sute de milioane de euro , conform acestei ordonante a guvernului tradator si a mafiotilor santajisti ai Prostanacului .
Sa incepem sa calculam , deci , in procente :

1. FONDURI DISTRIBUITE CONSILIILOR JUDETENE
a. pentru PSD care detine 41,5 % din presedintia C.J. s-au alocat 60% din totalul sumei pe tara .
b. pentru PDL care detine 34 % din presedintia C.J. s-au alocat 15 % din totalul sumei pe tara .
c. pentru PNL care detine 12, 25 % din presedintia C.J. s-au alocat 17,2 % din totalul sumei pe tara .
d. pentru UDMR care detine 9,75 % din presedintia C.J. s-au alocat 5,7 % din totalul sumei pe tara .
e. pentru FDGR care detine 2,5 % din presedintia C.J. s-au alocat 2,1 %
din totalul sumei pe tara .

Cred ca orice alta discutie despre cine a fost favorizat de „repartizarea” fondurilor la nivel de judete , este fara obiect in momentul compararii celor doua procente : al detinerii puterii locale de catre partidele importante si a repartizari preferentiale , in procente , a sumelor la nivel de Consiliu Judetean .

Sa facem acelasi calcul , procentual si la distribuirea fondurilor tarii catre primarii , in functie de culoarea lor politica …

Astfel , din totalul numarului de primarii , ordonatza de care vorbim repartizeaza fonduri unui procent de 96 % din primariile detinute de PSD , 75% din primariile detinute PDL , 45 % din primariile detinute de PNL si unui numar de 97% din primariile detinute de UDMR .
Insa , calculind procentual sumele repartizate acestor primarii observam , din nou , ca PDL-ul este net dezavantajat la impartirea fondurilor la nivel national , astfel :
a. P.S.D. PRIMESTE JUMATATE (50%) DIN INTREAGA SUMA !!!
b.
PNL primeste 31% din intreaga suma
c. PDL primeste 10% din suma
d. UDMR -ul promeste …. 16% din suma totala !!!!

In acest fel se poate vedea si mai bine ca partidele care au sustinut si sustin PNL-ul minoritar in parlament sa ramina de doi ani la putere , ilegitim si anti democratic , sunt tocmai cele „premiate” pentru ajutorul dat : PSD si UDMR !

Acesta , doamnelor si domnilor este celebrul „CAPITALISM DE CUMETRIE” iimportat din tarile Americii Centrale si aclimatizat in Romania de o gaska de politicieni verosi , tradatori si hoti , care pretind ca lucreaza pentru binele Romaniei .
Singurul lucru pe care acesti ticalosi nu-l pot cunoaste , este ce vor spune membrii si simpatizantii PSD si PNL din judetele care au fost pedepsite de „cupolla” mafiota PSDNL , la urne , peste o luna si jumatate !

„NOTA DE SUBSOL” : videoclip up-datat de G.I.C.A (Grupul de Initiativa Contra lui Adrian) 🙂 si preluat de pe http://www.nastaseadrian.wordpress.com

Anunțuri