De vreo trei saptamini tot auziti un nume : Florea Geica , celebrul director-pensionar care „salta” mai mult de-un sfert de miliard in fiecare luna !
Geica , pilotul – pensionar (care in timpul liber mai face cite-o cursa la Istanbul , sa-si rotunjeasca veniturile , chit ca mai si depaseste citeodata pista aeroportului) nu a aparut din neantul Autorităţii Aeronautice Civile , tocmai in perioada ministeriatului „suborban”.

Imediat dupa pensionarea sa , Geica a fost numit la sefia A.A.C. la solicitarea ministrului Ludovic Orban .
Astfel , Geica , indatorat pina peste cap ministrului Sica Orban , cum ajunge seful Autoritatii Aeronautice modifica urgent componenta C.A. al Autoritatii prin cooptarea unei doamne ! Unei anume doamne !!

E , si aici intervine cel de-al treilea nume din titlul temei noastre de astazi : Elvira Ana Plamana .
Doamna Elvira devine membru in C.A. al A.A.C. , al carui sef este domnul director-pensionar Geica , cu un frumos salariu de „agamana” de 128.000.000 lei in anul 2007.
Ca si cum nu-i era destul doamnei Elvira , aceasta mai intra intr-un alt C.A. : cel al Scolii Superioare de Aviaţie Civilă, (coincidenta , desigur!! ) fiind plătită cu 117.460.000 de lei pentru munca depusă aici pe anul trecut .

Iata cum , sub guvernarea liberala , mai ales sub obladuirea ministrului penal care a fugit de la locul unui accident auto , se intilnesc atit marile spirite liberale , ca Geica si Elvira , dar – mai ales – sutele de milioane de lei din buzunarele lor largi , conform dictonului adaptat ” prin ei , doar lor , insasi !”
Asadar , prin doua locuri in A.G.A. obtinute politic pe pile , doamna Elvira – dar nu din Braila – 😉 cistiga 245.000.000 lei pe an .
Oare o avea doamna Elvira si un loc de munca ???
Caut eu pe internet , sa vad unde-si tine doamna respectiva „cartea de munca” si , ce sa vezi : SURPRIZA MAXIMA !!!!!!!
Doamna Elvira Ana Plamana este angajata la ….Ministerul Transporturilor , chiar in cea mai importanta pozitie dintre functionari : cea de director de cabinet al ministrului Ludovic Orban !!!
Ca sa va traduc p-aia dreapta ce inseamna „director de cabinet” , e secretara lui Orban , preluata de la alt liberal , fostul sef al S.G.G. , Radu Stroe .

Functie grea si importanta , pentru care a primit un salariu pe masura , anul trecut : aproape 300.000.000 de lei !!!
Total venituri realizate anul trecut de sefa de cabinet a lui Orban = PESTE JUMATATE DE MILIARD DE LEI (VECHI) !!!!!!!!!

Cum stiti ca sunt al dracu` de n-am pereche , caut eu in declaratia de avere a doamnei Elvira si ma uit si la veniturile sotului acesteia …. asa , de-o curiozitate … 😉
Surpriza : odata cu doamna sefa de cabinet a ministrului Orban , cade pleasca norocului chior si aducator de milioane bune si pe capul sotului ei : este angajat in aceasi perioada la o firma privata ca „implementator de proiect ” (suna impunator , nu ? ) la firma ……… EADS , in fapt fiica ei din Romania – EADS DCS ROMANIA SRL – cea care trebuia sa se ocupe cu securizarea granitelor de est ale Romaniei si care , sub directa supraveghere a altui ministru liberal , David , a cam folosit 250 de milioane de euro , doar pentru … proiecte de „implementare” … eheeee !!! A dracu` coincidenta , nu ???
Salariul sotului , pe doar sase luni (Nov.-Apr.) = 300.000.000 lei !!!!!

Si uite asa , o simpla si liberala „familie” Plamana – celula de baza a „cupollei” mafiote ce a luat in stapinire Romania odata cu preluarea guvernarii de catre Tariceanu si gaska lui , cistiga intrun an UN MILIARD DE LEI ……… NET !!
Nevasta – sefa de cabinet la Orban , sotul – sef de implementare la EADS DCS , apropiat „colaborator” si devorator de fonduri din bugetul MIRA a lui Troaca David !!!

Probabil ca sunt sute si mii de astfel de „famiglii liberale” , cu salarii de miliarde , in toate structurile statului si pe tot cuprinsul Romaniei .
Si atunci , nu credeti ca-i normal ca doamna Elvira sa-l adore pe Sica si sa-si exprime atasamentul de el si de valorile liberale , in petitii de sustinere , pe net , atunci cind postul sefului ei de partid a fost pus in pericol chiar de Tariceanu ??
Iata ce cutremurator suna elogiul sefei sale de cabinet, d-na Elvira , pe o „petitie” on-line in apararea proscrisului Orban :

„Ne aflam in defensiva deoarece unii pur si simplu refuza sa accepte langa ei oamenii de valoare, si cand spun „de valoare'” cu totii stim ca nu sunt vorbe in vant atunci cand facem referire directa la Ministrul Ludovic Orban,care a muncit pentru PNL inca din anii 90. Acum se incearca o indepartare a lui din diverse motive, care, din pacate, nu-si regasesc sustinerea in randul celor mai multi dintre apropriatii lui, cat si a membrilor de partid. Ludovic Orban a avut o campanie bine articulata, echilibrata si decenta. Probabil, detasarea sa fata de campaniile negative de imagine ce s-au dus intre politicienii ce aspirau la functia de edil sef al Capitalei l-a facut sa para „incompatibil ” cu functia, avand in vedere ca trebuie sa te califici in cursa badaranilor.
Ludovic Orban nu a pierdut lupta pentru Capitala, ci a castigat respectul oamenilor pentru profesionismul de care a dat dovada .
Um om cu principii, un liberal convins! ”
PLAMANA ELVIRA

Induiosator , fratilor , este ??? Ce face miliardul de lei , anual , din unii / unele !!
Din pacate , miliardari nu pot deveni decit slugile si lacheii mafiotilor de partid , aflati la impartirea ciolanului puterii …. pentru restul amarastenilor : ” LA OASE – LA I.O.R. ” !!

Bibliografie 😉 :

1. http://209.85.135.104/search?q=cache:A8GKZpXkyxIJ:www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/acorda_sprijinul_tau_lui_ludovic_orban_presedinte_pnl_bucuresti-p06480049.html+elvira+plamana&hl=ro&ct=clnk&cd=9&gl=ro&lr=lang_ro

2. http://www.sgg.ro/docs/File/declaratii_de_avere/declaratii_plecari_cabinete/PLAMANA%20Ana%20Elvira/(13.04.2007)declaratie_avere_incetare_activitate.pdf

3. http://www.mt.ro/declaratii_de_avere/5pagini/actualizare_2008/cabinete/plamana%20ana%20elvira.pdf

4. http://www.mt.ro/declaratii_de_interese/actualizare_2008/cabinete/plamana%20ana%20elvira.pdf

👿 👿 👿 👿

Reclame