Am urmarit cu telecomanda in mina , zappind pe mai multe televiziuni , aproape simultan , toate talk-show-urile politice de luni seara …..
Acum stiu de ce vrea Tariceanu si „famiglia” liberala sa amine cit mai mult aplicarea legii de marire a salariilor profesorilor si , implicit , de ce refuza sa anunte o pozitie oficiale a guvernului privind modalitatile de a stopa aceasta lege .

Mai va amintiti ce malaxor de vorbe si de acuzatii au fost lansate de ciutomacii mogulilor de presa , odata cu dezvaluirea biletelului scris de Tariceanu catre Basescu , prin care-l ruga sa intervina la DNA si sa-l scape pe Patriciu de puscarie ??

Cum au fost rasucite in zeci de emisiuni FAPTELE PENALE si reale de coruptie …….. si cum toate au fost transformate in fapte banale , ba chiar de alcov prezidential , impotriva chiar a celui care a dezvaluit o fapta lui Tariceanu pentru care in orice tara democratica , primul-ministru trebuia sa demisioneze in secunda doi ???

Dar operatiunea de acuzare publica a lui Basescu , inaintea suspendarii, ca a incalcat repetat si flagrant Constitutia tarii ??

EXACT ASTA SE INTIMPLA ACUM , DIN NOU , PENTRU CA SLUGILE DIN MEDIA CONTROLATA DE PSDNL AU PRIMIT ORDIN SA PUNA LA ZID ATIT LEGEA RESPECTIVA CIT SI PE PROFESORI !!

Sunt curios daca acum , pentru a treia oara , romanii mai pot sa fie mintiti si manipulati asa de usor de diversiunea ieftina , lansata in discutia publica de tonomatii platiti de mogulii liberali .

Reclame