Dupa un sfirsit de saptamina dominat de politica pe piine , sa ne relaxam putin , pina marti , cind o sa vedem ce hotaraste Tradiceanu in sedinta de guvern referitor la cresterile salariale ale profesorilor , admirind cum „i-o trage” (covorul de sub picioare ,desigur !! 🙂 ) Dictatorul Base , bietului modelino- liberal ….

.
. aici a fost imaginea gretzoasa ….. 😳
.

Vreau sa va fac acum cunoscuta prima realizare majora din mandatul primarului general si independent Sorin Oprescu ….
Da , ati auzit bine !!!
Chiar daca toate obiectivele de investitii din Bucuresti au fost oprite din cauza lipsei finantarii lucrarilor , de parca dom doctor -primar Xerox a ramas cu bolnavut necusut pe masa de operatie , din cauza catgutului chinezesc infect , Oparescu a reusit sa puna pe hirtie (deocamdata) soseaua suspendata , devenita „soseaua inelara” ……… eheeeee ……..
si sa ne prezinte chiar si schita ei !!! 😉
Iata celebra lucrare , in primul stadiu de executie :

Observati , va rog , ce frumos a fost proiectata , de la stilpii de sustinere pina la culorile folosite pentru a departaja cele doua benzi de circulatie ….
Nu mai spunem ca si designul soselei are un aer dezinvolt , un fel de sarpe ce-si inghite coada si … cele doua miliarde de euro , din plecare !!
Desigur , daca va uitati cu atentie , o sa observati ca soseaua lui Oprescu , dubleaza calea ferata de centura a Bucurestiului , dar are in sudul orasului o mare portiune de teren , in general apartinind „dezvoltatorilor imobiliari” de tip fratii Negoita- – sponsori PSD care sperara ca un ipotetic viitor ministru al Transporturilor Mitrea Manivela , va aproba construirea celebrului ipotetic viitor aeroport al Romaniei !!
Aeroport necesar acum ca si soseaua lui Oprescu – adica doar pentru cresterea pretului la metrul patrat de teren extravilan din sudul orasului .

O alta reusita remarcabila a proiectului prezentat de Oprescu este si panoul acela verde , de circulatie , ce arata directia DN(1-)A 😉 spre casa lui tacsu de la Ciolpani ….. ca si indicatoarele frumos colorate , cu un simt estetic deosebit , care indica aeroporturile Baneasa si Otopeni !!!

Pina aici , totul este bine. Probabil ca va mai dura pina proiectul va demara in realitate .. Abia dupa aceea ne vom blestema ziua in care Sorin Oprescu a fost ales primar general , cu voturile electoratului taliban-liberaloid ..

Dupa cum vedem cu totii , Oprescu asta are idei putine si fixe ……. dar , in schimb , este hotarit !!! 👿

Reclame