Fara indoiala ca gaska slugilor din jurul Tariceanului s-a rarit atit de mult incit dupa demiterea lui Pacuraru si Adomnitei , ne-am trezit cu un pitoresc habarnist care singur recunoste ca-i cam bou , in rol de ministru al Educatiei ……… si cu „doamna cu pensiile” , ceva mai urita si mai rea de gura chiar decit „doamna cu coasa” – numita ministereasa la Min. Muncii .

De primul personaj , Bi-Antonul vesel si degraba bautor de cafele cu sindicalistii grevisti , nici nu mai merita sa discutam . Omul este complet depasit de noua postura de ministru al Educatiei iar din cele citeva iesiri in media mi-a facut impresia ca-i si cam „tai-tai” cu capul ! 😉

Cealalta , ministreasa Muncii este genul de tzatza rea de gura care are o parere despre orice lucru , chiar daca habar n-are de politica sau de administratia centrala .

Cum mai toata ziua este invitata prin emisiuni de televiziune , te si intrebi cind dracu` mai are timp si de ministerul ei ………

Acum ceva vreme , cucoana respectiva era foarte ofuscata cind a fost intrebata de pensiile astronomice ale unora din sistemul public de pensii (aka Florea Geica) si ca ea nu poate sa controleze sursa acestor pensii nesimtite , fara sa fie sesizata de o institutie a statului .
Ceea ce putini stiati este ca Tante` Mareana asta a fost inainte de numirea ca ministresa , chiar directoarea Casei Nationale de Pensii , plantata de liberali in functie dupa ce l-au zburat pe omul pdl-ului , in 2007…….. DECI TOCMAI CEA CARE SEMNA SUTE DE DECIZII ALE UNOR ASTFEL DE PENSII HALUCINANTE .
Iar mult mai inainte de „democratura originala” , pe timpul lui Ceasca , coana -mare asta era mare sefa la Institutul de Statistica , institutul ala drag activistilor PCR , care ne impartea puiul „petreus” pe bietul cap de locuitor … 👿

Vorba aia : La trecutu-ti mare , mare … necrolog !!!
Ca au mai ramas doar 30 de zile din ministeriatul acestor „neica-nimeni” liberali , pusi in functii de ministru doar pentru „umplutura” ….
Asta a fost blesemul Romaniei in ultimii doi ani :
UN GUVERN NASCUT APROAPE MORT , CARE MOARE ABIA ACUM , PLIN DE MORTI VII !

Anunțuri