A.M.R. = 24 de zile …

Acum , cel mai jegos „ziarist” din presa postdecembrista , Cristoiu Ion , are biografia completa !
Pina acum se juca pe sticla Antenelor , autosuficient , declarindu-se doar „comunist” … acum stim ca inainte de a fi comunist ,Cristoiu – zis si Coroiu –
a fost un turnator ordinar la Securitate .

.
Aveti aici aproape toata menajeria sifonarului „afro-american” Felix , slugile si pupincuristii de suflet negru ai „Maestrului” Ardei -Umplut : Tzircovnicu`Pocait – zis si Mihai „Suzana” Gadea , Ciutacul Balos cu Ochii Umezi , Ta-majurul Tudorica Broscoiul ….. Lipseste doar dementul cu leptop , Stan Patitul la Cap :
Dupa cum o sa auziti , Jak (asa-i place slugoiului din Gagesti , Ion , sa fie alintat) – jegul ofticos il sifoneaza in direct la CNA pe Radu Moraru…….. obiceiurile vechi nu se uita asa de usor , nu ?? 🙂
.

.

Acest accident genetic numit Ion Cristoiu , zoofilul tata al puilor nascuti din gaina , care se lauda ca in clasele primare asculta direct in limba rusa , povestile comunistoide pentru adormit copiii ale Radio Moskva , a ajuns sa murdareasca cu balele lui orice atinge : de la scriitori sau gazetari pe care Piticul Diform nu-i are la suflet pina la oamenii politici asupra carora este asmutit ca o jigodie de pripas , pe banii altui sifonar al Securitatii , Magraonul cu antene , viitor puscariabil de lux in Jilava ……

Fost vecin cu Virgil Magureanu , pe cind acesta se afla in fruntea serviciilor secrete romanesti , Cristoiu a obtinut ajutorul sau pentru distrugerea dosarului de „sursa” , raminind doar cu dosarul de „obiectiv’ asa cum au facut multi „dizidenti” din clica lui Iliescu , fosti apropiati de serviciile secrete rusesti .
Sigur pe el , Cristoiu stia ca AVIND DOSARUL DISTRUS de Magureanu nu poate sa fie dovedit ca informatior , numai ca nu a luat in calcul un amanunt determinant : CHIAR DACA MAGUREANU I-A DISTRUS DOSARUL DE TURNATOR , RAPOARTE ALE OFITERILOR DE SECURITATE CARORA SURSA „COROIU” LE DADEA TURNATORIILE RESPECTIVE AJUNGEAU IN ALTE DOSARE , ALE CELOR URMARITI DE SECURITATE !!!!

Si iata ca doar in momentul in care Vadim Tudor a inceput un razboi total cu turnatorul Voiculescu , am aflat si noi despre turnatorul Cristoiu – „Coroiu” , cazut ca o victima colaterala in razboiul celor doi granguri politici .
In plus , idiotul de Cristoiu , a avut neinspiratia sa-l atace pe Vadim iar acesta , fara mama-fara tata , l-a executat nemilos pe „Coroiu” , pe care-l tine protejat de peste 3 ani…….
Demascat in doar o singura zi , cu materiale probatoare de la …CNSAS !!!!
Ca sa realizam si noi , cite astfel de turnatorii si de turnatori nu sunt tinuti ascunsi de CNSAS-ul condus astazi (ca si ieri) tot de „liberalii anticomunisti si antisecuristi ” prieteni la catarama cu securistul Felix si cu slugile lui din trustul Intact …..

In decembrie 89 , poetul Pork Paunesc a fost ingropat sub o ploaie de scuipati ……. in decembrie 2008 , Coroiu , care a infestat timp de 18 ani societatea romaneasca merita si el , pe cind iese din sala de lectura de la Biblioteca Academiei , o aversa de flegme care sa-l spele de pacatele turnatoriilor ……..

.

p.s.1 … am urmarit aseara emisiunea Sinteza Zilei . Toti lingaii antenisti (inclusiv Mircea Badea) si chiar marele „Ardei Umplut” au tacut milc , semn ca lovitura data de Vadim a fost naucitoare si nu au mai avut argumente sa o combata .
p.s.2 … pentru persoanele mai sensibile cer iertare pentru cuvintul urit din titlul postarii ……. am stat mult sa cintaresc daca sa-l scriu sau nu … am incercat alte cuvinte inrudite .. alte diminutive sau chiar alt cuvint ..
Orice incercare a fost zadarnica …. se schimba complet sensul celor ce voiam sa va transmit si voua , scirba imensa simtita fata de acest individ cu caracter fecaloid , Ion Cristoiu si a gastii de muscoi verzi de presa imunda ce s-au aciuat in jurul lui !
ASA CA , VA CER SCUZE , DAR TOT CACAT MANINCA LINGAII LUI FELIX SI AI COROIULUI …N-AM GASIT ALTA RIMA NICI DE-AL DRACU !!!

Anunțuri