A.M.R. = 23 de zile
.
.

.
.

S-a intimplat , din nou ,azi noapte… Chiar pe strada mea , pe Ritmului …. s-au ciocnit „galeriile” PNG si ale PNL . Cam cum se intimpla in fiecare campanie electorala , de 18 ani , pina astazi .

Numai ca acum , lipitorii de afise liberali au si un sef ; Ludovic Orban .
De ce Orban ? E simplu .. Sica „petrece” aproape fiecare noapte in Platul CFR , linga Gara de Nord .
Nu ca ar rezolva dificilele si numeroasele probleme cu care se confrunta Min.Transporturilor : ca dovada ca abia acum , sub amenintzarea grevei , s-a hotarit si Orban sa ceara atit bani cit si aprobarea in guvern a bugetului (pt. infrastructura) pe anul ….. 2008 !!!!!! 🙂

Nu ! Sica bea de stinge toata noaptea , pina face pipi pe el si-i aduce secretara (aia de un miliard pe an ; Elvira Plamana) pampersul de schimb si costumul de rezerva , la ora patru – dimineatza ….. 👿

Tot asa a sosit Sica la locul bataii de azi noapte : mort de beat , dar cu tupeu de ministru liberal !

Ba , mai mult : dupa ce a dat ordin unui sofer liberal sa dea cu masina peste un scuterist becalian , dadea ordine politistilor de la circulatie ca sa-l incatuseze si sa-l duca la sectia 9 tot pe scuteristul lovit de masina liberalului !
Se pare ca Sica Orban, betivanul fricos si las , care a lovit asta iarna pe trecerera de pietoni si pe fetita aia , a invatat deja ca poate si el sa dea ordine politiei , in locul amicului Troaca , care l-a salvat de la puscarie data trecuta …..
Ramine sa postez imaginile cu Orban beat sa va convingeti cine minte : el care spune ca n-a mai pus gura pe bautura de ani buni sau eu , care l-am vazut mort de beat !!
eheeee …..
Guvernul Tariceanu , guvern de betivani ratati si hoti patentati !!!

Reclame