A.M.R. = 20 de zile

prostanaculyn6

Prostanacul de Dabuleni: si-a facut „site” aici ….. „ca sa stea de vorba cu oamenii ” !!!

Cum primele postari ale celui mai idiot sef de partid din Romania dateaza inca din data de 05 Noiembrie , observam lesne ca nu exista nici macar un singur comentariu al plebeilor cu internet , cu care Geonel vrea sa stea la taifas ….

Din trei , una : ori sluga angajata ce-i intretine blogul are ordin si baga toate mesajele sosite la moderare , sa le poata cenzura senatorul -lubenitza ;
ori toate mesajele trimise pe adresa lui Geonel sunt numai mesaje de mama , nastere si sfinti ;
ori nu intereseaza pe nimeni din tara asta sa stea la shueta cu bietul visator ,cu mintea pusa pe bigudiuri ………. 😆

Mai vreau sa subliniez doar un mic lucru , aparent inofensiv , din site-ul bietului ririit prostanac : la sectiunea de legaturi (linkuri) din partea dreapta , il vedem bagat cu anasina si pe bietul Obama , abia ales presedintele Americii ….. si mai tare este blogrolul blogului Prostanacului unde l-a bagat pe Obama „la mijloc” , intre Adrian Nastase si Radu Mazare !!!!!!! Social -democrati originali , ca si Barak Obama , nu ???? 😯
Cum Prostanacul se lauda mai acum o saptamina ( inainte de rezultatul votului ) pe la toate portile ca-l stie bine pe McCain , ba chiar sunt prieteni buni inca pe vremea cind faceau partide de tenis de cimp in Washington , brusca schimbare de atitudine acum , al „viteazului dupa razboi” ne poate clarifica multe din caracterul acestui tzutzar de opereta , care se vrea viitor prim – ministru al Romaniei ….

Asa cum va aratam si in captura de mai sus , de pe blogul lui , in care cei trei yoghini mediteaza la necesitatea votului (sper ca nu sunt chiar urinoterapeutii lui Grig Bivolaru !! 😯 ) se pare ca Prostanacul are deja mintea cea mai odihnita dupa atitea meditatii transcedentale , dintre toti cei trei candidati nominalizati de partide …..

p.s. Tot astazi , dupa doi ani in care au sprijinit , mai pe fata mai prin dos , guvernarea minoritara a „penalilor” lui Tariceanu II – PSD-ul nu se mai poate fofila ! Este cu spatele la zid si trebuie sa aleaga intre a vota sau nu motiunea de cenzura impotriva guvernului Tariceanu .
Adica , astazi , PSD-ul devine hirtia de turnesol a minciunii , diversiunii si santajului ascunse de ochii lumii , timp de doi ani ……. Astazi , imparatul este ori gol ori imbracat !!!!
Iar un vot anti-motiune sau o fuga rusinoasa de la vot , va sterge cel putin doua -trei procente din intentia de vor pentru PSD , cu numai 20 de zile inainte de alegeri .

Reclame