Am intratat si noi , gratie PSD-elei si Prostanacului , in lumea buna a politichiei cu atentat la scara !
Excitat , nevoie mare , de lecturile tot mai aprinse din Cancan si Libertatea despre teribilelor amenintari cu moartea la adresa noului amic imaginar -dar la catarama al Prostanacului aka Mister Obama – soferul autocarului de campanie al PSD , a devenit eroul zilei de ieri .
Dupa ce a sosit seara , cu parbrizul spart la autocarul de campanie pesedist , nea Miron Manivela s-a gindit ca poate sa dea bine la publicitatea pe televiziuni o reclamatie la politie cum ca Prostanacul a fost supus la atentate teroriste cu bile de caucioace 🙂 … eheeee …

Si pentru ca Geonel nu este „negru” nici macar in cerul gurii , si pentru ca la noi nu exista inca Klu-Klux-Klan , strategii de campaniei au si gasit motivatia atacului terorist : Geonelu` se intorcea din Mizil , unde facuse campanie marelui Bombo , omul politic al momentului !!!!

„Surse” din Politia Otopeni ne-au informat , sub protectia anonimatului , ca explicatia complotului si a atentatului asupra Marelui Prostanac este mult mai simpla ……. Niste pusti , microbisti rai , care tin pina la sacrificiul de sine cu echipa de fotbal locala , CS.Otopeni , au confundat autocarul rosu , de campanie , al pesedacilor cu autocarul fotbalistilor de la Dinamo , care trebuia sa se intoarca la Bucuresti , tot pe DN1 , dupa meciul sustinut la Timisoara . Si pentru ca ultrasii de astazi ai stadioanelor nu le prea au cu stiintza cititului si au vazut doar rosu in fata ochilor , habar n-au avut ca in loc sa-l mitralieze cu prastia pe Rednic si trupa , erau cit pe ce sa-i curme viata bravului barbat de stat si viitor premier de Dabuleni , Mircea Geonel zis si Prostanacul National .

……………………..

Daca intimplarea cu atentatul asupra PSD-lei si a lui Geonica Prostanacul este de ris si de catreinca , alta intimplare – de data asta tragica – are ca protagonist tot „partidul-gratar” , PSD !
La mica distanta de locul unde Prostanacul si Arogantul bateau ulitele prafuite ale „orasului” Mizil, in judetul vecin Buzau se desfasura (dupa tot tipicul pesedist specific) o alta adunare electorala , cu mititei Vanghelionari la gratare si bere Bragadiru la peturi….. de data asta , un participant la pomana pesedista , om din tagma poporului pesedist dar cam nemincat – bietul de el – si fara dinti in gura (avind deci putin peste 45 de ani, ca tot romanul pesedist) a inghitit cam nemestecat si dintr-o inghititura un mic mai mare , pesedist !!
Urmarea : deces instantaneu din cauza de asfixie mecanica cu bol alimentar …. adica , bietului om i-a ramas micul in git !!!! 😥
Macar daca erau niste cirnati de Plescoi , pedelisti , la gratar … tot mai exista sansa ca sa-i fie tras cirnatul afara , dar asa …..

Iata cum le aranjeaza soarta pe toate : un om moare asfixiat cu micul pesedist iar Prostanacul scapa teafar din atentatul cu bile si prastii ale pustilor din Otopeni , care atineau drumul „ciinilor rosii” si nu al „furnicutzelor rosii” , moarte de foame si cu gindul la ciolan ……
Pai , sa nu-l injuri pe Dumnezeu cu dreptatea lui , cu tot ???!!! 🙂

p.s. dupa atacul nereusit asupra lui Geonel , am inteles ca Bombo Arogantul l-a pus pe Prostanac in legatura cu o mare firma din China unde se fabrica parbrize de autocar tip „termopan” , rezistente chiar si la obuze de 120 mm. Singurul lucru pe care Prostanacul nu l-a luat inca in seama este sa-si cumpere si o masca de gaze … mai sunt 2o de zile si urmeaza alegerile …. iar pe 1 Decembrie , chiar in dimineata de dupa votul uninominal , au loc festivitati cu celebra fasole si ciolan …. si cum rezultatele pentru Geonel si psd nu vor fi cele mai bune 😉 presimt un atentat cu gaze sulfuroase la adresa Prostanacului , organizat chiar de colegii de partid , in parc , la Ontzanu , in fata primariei sectorului 2 .
Asa se va sfirsi si cu bietul Prostanac : ucis de gaze sulfuroase si aere comprimate ….. si de cite un bob de fasole nedigerata pe post de alica de plumb !!!
Ucis chiar de colegii din partid pesedist care , la parlamentarele din 30 Noiembrie , n-au mai prins „ciolan” … ci doar „fasole” !!!!!

Anunțuri