A.M.R. = 18 ZILE …….

.
.

E mare discutie mare , in politica dimboviteana, despre viitorul premier desemnat de Basescu .
Cum mai sunt doar doua saptamini intregi si trendurile cu procentele principalelor partide nu mai pot suferi schimbari radicale , se cam stiu sigur niste lucruri :
1. Ca niciun partid din cele doua mari , PSD si PDL nu vor obtine , chiar si cu vestita redistrinuire , majoritatea de 50% + 1vot pentru a putea cere mandatul de premier , conform Constitutiei .
2. Partidul -balama aka PNL a cazut rau in sondaje si , concomitent , i-a scazut si forta de a cere ministere importante in viitorul guvern .
3. Partidul etnic UDMR si omologul sau ultra nationalist PRM , sunt foarte aproape de a ramine in afara parlamentului , cu mentiunea ca doar UDMR -ul are siguranta pragului alternativ , adica poate sa intre cu cei 3 senatori si 6 deputati in viitorul parlament .

Acestea fiind concluziile logice si foarte probabile de la care putem pleca in eventuala ghicire a portretului -robot al viitorului prim ministru .
Basescu , a raspuns la B1 -TV ca „alesul” s-a nascut deja ❗ 😉 si este bine ferecat in mintea lui ….. desigur , dupa ce i-a exclus definitiv din joc pe Prostanac si pe Tantalau !! .. Ba chiar si pe Stolojan , zic unii analisti de-ai kakaniilor , frecindu-si palmele fericiti , ca a murit si capra PDL-ului ! ” ❓ ❗

eheeeeeeeeeeeee … deja anal-istii colorati la gura si „steinii” ( platiti regeste de pesedaci si penelaci ) au pus cap-compas pe bietul Isarescu , dupa interviul de luni seara , de la Nasul .. eheeeeeeeeee

Sigur , pina la posibilitatea constitutionala a dizolvarii parlamentului de catre Basescu , prin respingerea a doua propuneri de premier , trebuie ca Piratul sa propuna o varianta initiala pe care , din disperare (vezi blogul lui Bombo sau declaratiile lui Geoana) gaska care a reusit sa treaca de alegeri (ce a mai ramas din fosta coalitie „322” ) sa o poate respinge la prima strigare .
Si , pentru planurile lui Basescu nu poate exista un „iepure” mai bun decit Mugur Isarescu .
Pentru ca , daca Isarescu , impreuna cu guvernul sau format in mare masura din tehnocrati o sa fie respins, atunci urmatoarea propunere de premier , o sa fie SIGUR cea a lui Theodor Stolojan ! 💡

Iar ca sa cred eu ca viitorii parlamentari , abia alesi la „ruleta ruseasca ” a uninominalului , care au cheltuit cel putin 2-300.000 de euroi pentru acest scop , vor vota impotriva celei de-a doua propuneri -si ultima , adica premierului Stolojan si guvernul sau bazat pe ministrii din pdl – deci inclusiv pentru dizolvarea Parlamentului unde „alesii” abia vor fi depus juramintul si inceput sa-si recupereze banii investiti in campanie , mie mi se pare o imposibilitate ! Singura sigura !

p.s.
Vi-l mai amintiti pe individ ???????
Daca da , o sa vorbim despre el peste putin timp .. eheeeee

11111111111111111111jp5

Anunțuri