A.M.R. = 15 ZILE …

brasov15uk2

.
În urma cu 21 ani, într-o duminica , de 15 Noiembrie, atunci când sistemul dictatorial comunist al familiei Ceausescu si al lingailor lor parea sa fie vesnic, inima tarii, la Brasov, a spus raspicat: AJUNGE !!!

Socul a fost atât de puternic, încât, pâna cind temnicerii închisorii numita România s-au dezmeticit, în sufletul nostru, a tuturor, asemeni unui curcubeu dupa o ploaie de vara, a renascut tulburator SPERANTA.

PACAT CA A DURAT ATÂT DE PUTIN.

La 5 ani dupa 15 Noiembrie 1987 si la citeva luni dupa decembrie 1989 , slugoii comunismului au întârziat deschiderea drumului spre libertate al României.
Consecintele tradarii poporului român se vad abia astazi , dupa18 ani si sunt incomensurabile.

Teroarea dezlantuita asupra protestatarilor s-a concretizat prin umplerea arestului Militiei Brasov.

Începând cu 17 noiembrie si terminând cu 2 decembrie, s-a derulat în Bucuresti, la I.G.M. ancheta care avea sa culmineze cu mascarada de proces din data de 3 decembrie 1987, de la clubul I.A.Bv.

Au fost condamnate si deportate un numar de 61 de persoane: la 17 muncitori li s-a desfacut contractul de munca, 5 elevi si 3 studenti au fost eliminati din scoli. Toti acesti 86 de oameni au avut domiciliul obligatoriu în diferite localitati din judetul Brasov si din tara.

Oficial, singura victima a Revoltei de la Brasov este Vasile Vieru, tata a 5 copii minori, decedat la Bârlad, la nici un an de la ancheta de la Bucuresti.

Atâta timp cât unii dintre cei care au torturat fizic si psihic , în acele terifiante zile de la Bucuresti , sunt acum generali si colonei in structurile M.I. si la S.R.I., GOLGOTA celor care au reprezentat cu demnitate poporul român în acele clipe nu a venit timpul înca sa fie cunoscuta.

Lunga noapte comunista nu putea sa nu lase urme adânci. Mai avem înca cosmaruri; unii înca îl mai plâng pe Ceausescu.

ZGUDUITOR! Comunismul s-a dovedit a fi un dresor desavârsit – sadic si nemilos.

Ravagiile cele mai mari au fost facute însa în constiinta noastra de buni români si crestini. Istoria poporului român a fost siluita. Tot raul adunat de peste 45 de ani se revarsa îngrozitor din noi si peste noi.
Ascunderea în continuare, sub diferite pretexte, a istoriei României este o grava greseala, o crima la adresa poporului roman .

Drumul spre libertate si democratie alacestui popor , detinut supus si fara glas in fostul lagar comunist care era Romania toata , cred ca este ireversibil , chiar daca strigoii comunismului cu fata umana vor reusi sa ne mai bintuie inca citiva ani .

Iar istoria nu poate fi oprita ci doar amânata !!!

Asa sa ne ajute Dumnezeu si Sfintul Mare Apostol al Romanilor , Andrei ……..

Anunțuri