Si tot astazi , mai sunt doar 10 zile pina la Sfintul Andrei !!!! .. adica pina la „plebicist” , bre !!! …eheeeeee !!!
.

Dragilor , sunt tot mai multe semne care ne spun ca PSD-ul ramine inca 4 ani in opozitie . Ele , semnele, sunt la vedere , presarate peste tot ! Orb sa fii , sa nu le vezi ………
Mai intii de toate , scandalul din PSD care abia mai este tinut sub capac .
Aripile diversilor baroni pesedisti cu influentza s-au si vazut la ciolanul guvernarii . Si cum ciolanul pare mereu mai mic decit si-au inchipuit , gastile de hoti din partidul Prostanacului s-au si luat la bataie !!!
Astfel , vestul si sudul reprezentate de noul Mischie (Dragnea) , Evanghelie si Ilie Sirbu si-au taiat deja partea leului privind posturile de viitori ministri in viitorul guvern -fantoma iar Moldova si Constanta au cam ramas cu buza umflata .
De atita suparare , chiar seful de campanie , Miron Mitrea s-a retras suparat in muntii Vrancei sa-si linga ranile …. iar Mazare s-a jurat ca-l face parlamentar numai pe frate-su si a ocupat pozitii de gherila in partid .
Hrebe , sforarul -sef , a inceput si el pe cont propriu prin ziare , pentru prima data dupa 18 ani , sa arunce cirlige pentru urechile penelistilor . Simte (si stie) ca si daca psd-ul cistiga citeva procente in fata pdl-ului , Piratul de la Cotroceni nu-l va numii in veci pe Prostanac , prim ministru !!!
Acum despre procente : Nimic nu mai poate schimba acum , cu 10 zile inaintea datei alegerilor , ordinea deja fixata in mintea si vointza electoratului .
Ba mint !!! Poate doar un atentat reusit , cu sirma sau fara , la viatza Prostanacului ….. eheeeeee ! 😆
Si cum toate sondajele interne dau , IN ACEST MOMENT , PDL-ul cu un avans de 3-4 procente , se cam stie si „clasamentul” final , deci si posibilitatile de permutari si combinatii posibile pentru a alcatui viitorul guvern .
Iar faptul ca ieri , aparent intimplator , in doua emisiuni difuzate de Realitatea si Antena 3 atit Crin Antonescu cit si Sica Orban – cunoscuti dulai asmutiti mai mereu de conu` Dinu Paturica la jugulara Marinarului, au transmis raspunsuri clare Sforarului -sef ca PNL-ul nu este dispus sa formeze un viitor guvern cu PSD -ul , ne lasa sa vedem cu destula acuratete si ce se va intimpla dupa 30 Noiembrie .
Cum si Tariceanu are ca singura sansa de a-si mentine pozitia de lider al PNL , tocmai raminerea la putere a partidului sau , singura necunoscuta mai ramine doar numele candidatului de prim ministru pe care-l va propune presedintele Basescu …
Deocamdata , liberalii au ramas la o singura conditie de nenegociat , in ceea ce priveste o viitoare guvernare comuna cu pdl : aceea ca Theodor Stolojan sa NU FIE NUMIT prim ministru ….
Probabil ca astazi , dupa ce NU VOR DISCUTA DESPRE TAXA AUTO a carei anulare temporara a fost deja stabilita , se va hotari si numele viitorului prim ministru …..

Iar o eventuala intelegere pentru desemnarea lui Mugur Isarescu nu-i o surpriza prea mare , nu ??? .. eheeeeee
Ca doar este omologul romanesc al lui Francois Fillon , asa cum doreste Piratul de la Cotroceni !!!

Reclame