Disperare mare in tabara cotoiului Felix si a Prostanacului acum , cind
A.M.R. doar 9 zile pina la alegerile generale .
Numai astfel pot sa-mi explic cum de Camelia Voiculescu-si forteaza atit institutul propriu de sondaje de casa , CCSB-ul , cit si pe Turambar – aka biata sluga devotata – Mirel (!!??) Palada – sa scoata capul , odata la trei zile , cu un sondaj nou .
In principiu , sondajele lui Turambar sunt corecte !??!
Au insa o singura hiba … a cam incurcat Turambarul procentele PSD/pc cu cele ale PDL ! eheeeee ……. adica , sunt cam viceversa !!! 😯
Sau poate ca la unii a pus +3% iar la altii a scazut 3% .. eheeee .. ca doar e in marja de derutare a adversarului !!!!
Acum nu zic ca a facut asta cu intentie , nu ! fereasca Al de Sus !!
Dar e omul prins cu multe : pai cum sa nu gresesti procentele venite din teren , ponderarile si graficele in PowerPoint cind niste idioti de meseriasi stau pe capul bietului Turambar si nu-i pun usile (sunt tip „termopan , cumva , Mirele ?? ) la casa , asa cum trebuie ??
Ba mai mult , il mai prinde pe Palada si radarul , grabit intre un joc de rugby si o prelegere despre statistica , intre o busitura de masina si o asigurare auto , intre telefonul primit de la Felix si baxul de apa minerala uitat in portbagaj !!!
Pai , sa nu gresesti , cu asa presiune pe capul bietului sondajist ???

Mie-mi place de Turambar … e vioi si stie sa se descurce in tranzitie ….. are el institut de sondare la purtator ? Are !
Are CCSB-ul oameni de interviu pe teren , sa puna intrebari ?? Are ??? ….. MIREL ZICE CA ARE !!!

Ce m-a distrat copios este un fragment de pe blogul lui , in care Palada povesteste cum „negociaza” el contractele cu …… „clientii” !
eheeeee….. adica cu Antenele lui Felix !!!! Pardon , Camelia …. care tot ea centreza si tot ea da cu capul in „negocierile” cu Turambar si CCSB !!! eheeee !!

Noroc cu acei antenisti mai mici in grad , colegi de „trust” ai lui Turambar care sunt atit de „pacatosi” in rele incit gura lor adevarul graieste , atunci cind greseste !!!
Asa ca , in prostia lor , iata si ordinea reala din „sondajele” aduse din maus de Turambar :copyofgfergfrefvi2

Cu adevarat jegoasa si diversionista mi-a parut doar intrebarea (si raspunsul ) asta , pusa de CCSB -ul bietului slugoi sociolog magraon , cu cioc si institut , Turambar :
„51% din românii care vor merge la vot la 30 noiembrie cred că Alianţa PSD+PC va câştiga alegerile parlamentare, arată un sondaj de opinie CCSB, realizat în perioada 15-17 noiembrie a.c., la comanda Antenei 3.” .. eheeee !!

Adica , un fel de „da-l jos de pe mine , ca-l omor ” .. Poate asa sa-i mai scoata din disperare pe comanditarii din PSD , ca doar d-aia i-au dat loc de veci ( pardon , colegiu) sifonarului magraon Felix , seful Turambarului ….. si sa bage frica in votantii pdl-ului , doar-doar vor dezarma si vor ramine acasa , in 30 Noiembrie .

P.S. Nu stiu ce dracu am cu cuvintul asta , magraon, de-l tot repet in postarea asta … poate doar ca „cin-se aseamana – se aduna” , nu ???!!!! ……eheee 👿
1111kf4 asta e Turambarul , pozat de Cotidianul , ziar la care lucreaza alt magraon venit din Iasi … Pavelica Lucescul ! prieten cu Turambar , desigur !! eheeee ..

Reclame