C.P. Tariceanu: Cu mandrie si entuziasm vreau sa fiu prim-ministru
HotNews.ro Vineri, 29 august 2008,

Tariceanu, entuziasmat de un nou mandat de premier
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, vineri, ca isi doreste sa obtina un nou mandat de premier: „Va anunt astazi, cu mandrie si entuziasm, ca vreau să fiu candidatul PNL pentru functia de prim-ministru al Romaniei”, le-a spus Tariceanu liberalilor prezenti la sedinta Delegatiei Permanente de la Neptun.
Tariceanu nu a ratat ocazia sa laude performantele cabinetului pe care il conduce.
Ne putam lauda cu performante de neegalat in istoria Romaniei (…). Suntem, probabil, cel mai muncitor si mai modest popor iar acum muncim din greu pentru a deveni in Europa tara cu cea mai solida crestere economica, a declarat presedintele PNL. In opinia sa, Romania are sansa de a deveni a saptea putere economica a Europei.

Blogul lui Tariceanu , acum citeva zile :
În ultimii 4 ani, m-am bazat pe colaborarea cu lideri extraordinari din rândul Partidului Naţional Liberal. M-am bazat pe tinerii liberali şi pe liderii cu experienţă. Ştiu că PNL are cea mai bună echipă.
Avem echipa pentru a continua să conducem România spre prosperitate. Dacă vrei să ştii mai multe despre această echipă şi despre candidaţii PNL, atunci intră pe www. ….
Există însă o echipă mai consistentă, care este cheia a ceea ce noi, liberalii, am reuşit în ultimii 4 ani.
România este astăzi membră a Uniunii Europene pentru că am făcut echipă cu românii. Creşterea economică a fost posibilă pentru că românii au profitat de şansele oferite de Guvernarea liberală. Succesele din ultimi 4 ani ale României au fost posibile pentru că am avut încredere în români.

Echipa mea sunteţi voi. De aceea vă aştept să vă implicaţi în campanie alături de mine, să vă înscrieţi în echipa mea. Pentru o Românie mândră şi prosperă. …..

cantinasaraci019vtmiczm9

Raport Eurofound : Un roman din patru traia anul trecut din mila rudelor , publicat acum doua zile
Cu ajutorul rudelor, romanii se descurca mai bine, altfel ar fi muritori de foame. Un studiu al Fundatiei Europene Pentru o Viata mai Buna – aflat in desfasurare, arata ca mai mult de un sfert (27%) dintre romani primeau in 2007 bani sau produse alimentare pentru a face fata cheltuielilor zilnice. Cifra este de trei ori mai mare decat media din zona euro, spre care Romania tinde sa intre in 2014.

.
.

p.s. Pai , sa nu-ti vina sa pui mina pe topor ???? …. care n-aveti topor , e buna si o furca – ori macar o „lopata” !! 😥

Reclame