A.M.R. = 7 zile

.
basescu-vs-patriciu

Cam nasol sfirsit de an pentru Dinu … Conu Dinu Liberalu` aka vaca a mai laptoasa de la stina baciului marinar !
Pai , sa le luam in ordine :

1 Se pare ca tot mai multi dintre ciinii de pripas aciuati la stina unde Patriciu dadea lapte gras si negru ca petrolul , se gindesc tot mai mult la o viitoare alianta cu pedalistii , dusmanii lui de moarte .
Ca Dinu a reusit sa faca din PNL partidul pe care l-a visat inca de la intelegerea cu Bombo , sub forma de balama , este una …. Dar sa ajunga tocmai slugile lui devotate , in frunte cu amicul Calin si dulaii Crin si Ludovic sa nu-si doreasca alianta cu pesedistii dragi lui Paturica , asta e prea de tot !!!! Chiar si pentru miliardarul de carton .
Si de la carton ajungem la hirtia … de ziar :

2 Judecatoria sectorului 3 a decis, ieri, ca Andrei Iucinu are dreptul sa primeasca trei optimi (37,5%) din actiunile cotidianului „Adevarul“, instanta desfiintand certificatul de mostenitor obtinut de Ana Maria Tinu .
In urma deciziei instantei, contractul dintre Ana Maria Tinu si Dinu Patriciu, privind vanzarea a 60% din actiunile „Adevarul“, este nul. Asata da veste rea pentru Patriciu , tocmai de sarbatori , nu ?
si parca nu ajungeau doar doua rele ca – hop – si a treia :

3 Pierderile Rompetrol Rafinare au crescut de aproape 10 ori în primele nouă luni din acest an, faţă de perioada similară din 2007, de la 12 la 119 milioane de dolari.
Pentru al treilea trimestru, pierderile au avansat de la 25 la 70 de milioane de dolari. Potrivit companiei, rezultatele au fost puternic influenţate de factori externi, cum ar fi creşterea cotaţiei ţiţeiului, care a determinat majorarea capitalului de lucru şi a finanţărilor aferente, la care se adaugă deprecierea leului şi criza financiară.
Circa 1.500 de angajati ai Rompetrol vor pleca din companie, intr-o perioada de 1-3 ani, printr-un proces de restructurare, alti 500 de salariati parasind deja grupul.
„A fost decizia mea. Exista un business plan facut in momentul achizitiei Rompetrol, care este acum pus in aplicare” 😉 a declarat, marti, directorul general al Rompetrol, Dinu Patriciu, la un congres pe teme de petrol si gaze organizat la Almaty, in Kazahstan …

Ce mai poate urma tot atit de rau , pentru vaca laptoasa ?? Poate putina puscarie , dupa 1 Ianuarie 2009 ??? 👿

Anunțuri