A.M.R. = 5 zile !!!!

Titlul asta l-am pus inca de ieri , in asteptarea informatiilor pe „surse” !! 😉 …
De fapt , dupa explozia de ieri a atitor sondaje de opinie , asta al meu s-a cam „racit” astazi …. nici nu aduce , vad , schimbari dramatice (cu exceptia caderii sub prag a PNG ) in previziunile prezentate cam de toate sondajele aparute ieri .
Doar ca-i facut pentru uz intern si distribuit candidatilor unui anumit partid , fapt ce-l face mai credibil – dupa parerea mea , desigur !

.
.
.

5. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare , dvs. cu ce partid sau alianta de partide ati vota , daca nu cunoasteti candidatii propusi de partide in colegiul dumneavoastra ?

sondajinternpnluy7

6. Intentie reala de vot , din procentele exprimate la pct. 5 .


PSD/PC = 27 %
PDL = 26 %
PNL = 13 %
UDMR = 5 %

Sondajul a fost realizat in perioada 10 – 21 Noiembrie , pe un esantion de 3.287 de persoane, cu o eroare tolerata de +/- 1,2 % , nivel de probabilitate de 97 %.

…………………

Dupa cum se vede , rezultatul este aproape „la fotografie” ! … iar daca la procentele cu care sunt creditate CU SIGURANTZA partidele mai luam in calcul si marja de eroare , poate cistiga oricare din cele doua mari : pdl sau psd .
Oricum ,dupa parerea mea potentialul de surprize – surprize este mare , deoarece intervine in calculul final insasi performantza individuala a „nominalilor” din fiecare colegiu , mai ales in provincie …. dar foarte importanta este si „redistribuirea” locurilor dupa prima strigare .
Sa vedem , mai sunt doar 5 zile si probabil cine reuseste sa fie mai activ in aceasta ultima saptamina , poate sa-si aduca mai aproape victoria in alegeri . Sa speram ca aia sunt „pedalistii” nostri ……. Daca nu vor reusi sa iasa pe locul I , atunci il vor obliga (indirect) pe presedinte sa desemneze un alt premier decit Theodor Stolojan , care sa poata negocia cu PNL formarea viitorului guvern .

Anunțuri