A.M.R. = …. tot 6 zile .. eheeee

Cer scuze : sondajul promis , abia miine !! Asta este , nu depinde doar de mine . 😉
Intre timp , sa mai ridem putin de Prostanac

………..

Torpilorul Geoana !!
Da , chiar asa se intituleaza un articol din presa in care suntem informati despre noile elucubratii ale Prostanacului Pesedist care a hotarit sa „torpileze” din start negocierile dintre PDL SI PNL
Astfel , cea mai buna „torpila” gasita de Marele Mincinos a fost aceea cu privire la asaltul unor spioni trimisi din partea presedintelui Basescu sa poarte negocieri in vederea formarii viitorului guvern cu alti mahari din PSD , emisarii respectivi ………. ocolindu-l tocmai pe bravul om de partid si de stat pesedist ! 🙂
Acum , cit de timpit (sau dobitoc , vorba lui Postelnicu) poti sa fii sa spui asa ceva , recunoscind chiar tu , seful cel mare al pesedistilor , ca esti sarit ca un nimeni din schema negocierilor cu Piratul , in favoarea unui Mitrea sau Ilie Sirbu este greu de imaginat !!!
Alta , si mai tare , din gindirea senatorului dabulean :
„Mai incearca unii sa bage alta stramba cum ca cineva , adica presedintele Romaniei , poate sa puna pe Gigel pe Fanel pe Gicuta sau pe Lenuta prim-ministru. Si cu votul poporului ce facem ?? Mergem la alegeri sa ne aflam in treaba ???”
Geoana i-a transmis lui Traian Basescu , profitand de faptul ca era prezenta si presa de la Bucuresti ca : ” N-avem nevoie de mila dvs. domnule presedinte !!!” … eheeeee !!!
Astfel , Prostanacul a „torpilat” incercarea miseleasca a Piratului de a-l sari din schema pe Pinochio si de a scoate de la guvernare PSD-l , inca inainte de a intra in el ……… In guvern , desigur ! 😉
Cum suntem deja familiarizati cu logica timpa a personajului , cele mai savuroase si destepte remarci la articolul despre Prostanacul ce se viseaza torpilor , nu au fost in articol ci in comentariile cititorilor la acesta .
Astfel , pentru calitatea si inteligenta lor , insotite obligatoriu si de un umor spumos , am selectat pentru amuzamentul vostru citeva comentarii ….

1. Vasi
„Torpilorul” se apropie cu pasi mari de conditia de „epava”!
„Barcutza” Geoana, ia apa din ce in ce mai tare, cu fiecare aparitie publica! Cuprins de un gen de furie distructiva, dl. Geo tuna si fulgera pomenind mereu de „dreapta” si adauga nenumarate gugumanii si promisiuni incredibile si irealizabile! Nu stiu in ce masura aceste infantilisme aduc puncte PSD-ului, am senzatia ca, tocmai bine, intaresc pozitiile celor doua partide „de dreapta”, cu care dl. Geo se afla in conflict!
Asa ca, decat „torpilorul” Geoana, cred ca mai aproape de realitate ar fi „epava” Geoana!! …..sau „submarinul rosu”……ca sa parafrazam un celebru cantec!
Si, ca sa fiu si putin malitios, nu e exclus ca pe acolo, pe fund de mare sa intalneasca si un…”submarin galben”!!
Pe care tot aroganta si lipsa de realism l-ar putea pierde…

2. HARCA ROSIE PRESEDINTELE DE OROARE :
TORPILORUL BALAMUT are o gaura sub linia de plutire . In gaura asta tine degetul sandramaua KGB-ista , presedintele de onoare. De cate ori prostanacul a gresit si in loc sa linga acest deget vital , l-a muscat un pic , de atatea ori torpilorul securist a inceput sa ia apa .
Harul de a fi analisti dat romanilor de Dumnezeu ne conduce la ideea ca dupa alegeri , indiferent de rezultat , hoasca bolsevica va scoate degetul cautand alt torpilor . Nu de alta , dar asa a invatat el la Moscova si altceva nici nu poate face.

3. Antonescu
Eu nu cred ce spune cosmonautul !! Cred ca asta a ajuns si noapte-n somn sa minta, vezi intamplarea cu sarma care a devenit in mintea lui atentat asupra autocarului de campanie.Fereasca Dumnezeu de un asemenea om la guvernarea, eu zic asa ca PD-L si PNL, trebuie sa lasa orgoliile la o parte si sa trateaza serios urmatoarea coalitie care va conduce Romania, ne trebuie neaparat un regim de dreapta in tara, stanga o votezi dupa ce ajungi la o anumita bunastare, ceea ce nu-i cazul la noi…

4. Ghilotina
Geoana simte ca o sa piarda si isi pregateste caderea ! Da vina deja pe cei din jur si-i acuza de tradare !
In sfarsit o recunoastere indirecta !
Ce hahalera !
Cum ar fi aratat tara cu asta Prim-ministru !???

5. PSD + PNL = 0 ; PSD x PNL = 0 ; ( la moralitate si inteligenta , desigur ! )
DACA PE GEOANA SI PE TARICEANU ii cantaresti , „in viu” s-ar putea ca intre ei sa fie o oarecare diferenta . In schimb inteligentele le sunt egale , iar produsl si suma valorilor lor sunt egale cu zero !

6. Sile this Millennium
Torpilorul de MUCAVA GEOANĂ !
PREMIERUL VIABIL si PROBABIL este DOMNUL BLAGA !
OZN-ul RĂSPINDAC : Cosmonautul „piua doua”…in spatiu!
PS.
Prin absurd Cristian DIACONESCU,Cosmonautul niciodată el este bun doar de măscărici PENTRU CAMPANIA ELECTORALĂ

(sursa Ziare.com)

geoana6-copygeoana5-copy

Prostanacul , pe timpul ministeriatului la externe , dupa ce l-au scos minerii din … shut !!! 🙂
(sursa roxana toma)

.
.
.
.
.
.
.
.

…….

Buna remarca aia , a Catzavencilor , cu : „cititorii lor, mai destepti decit politicienii din psd ” !! eheeee … 🙄

Reclame