A.M.R. = 3 zile .

123zk0

Cristi Danilet
Am fost consilier al ministrului Macovei din ian 2005 pana in apr 2007, cu acte in regula (cerere de la MJ, acord al meu, aviz pozitiv de la instanta, detasare de la CSM). Sunt mandru de acest lucru. Nu regret nicio clipa experienta extraordinara pe care am dobandit-o in administratie: lucrul cu oamenii, activitati in domeniul international, viziune globala, responsabilitate fata de cel care da banul (cetateanul). Recomand oricarui magistrat care are ocazia sa lucreze in administratie, sa o faca. Va vedea lucrurile cu alti ochi: dumnezeirea pe care crede ca o detine va deveni innobilare prin viziunea noua, aceea de a munci in folosul cetatenilor.
Urata de cesemei, antipatizata de parlamentari, hulita de unii magistrati, reformele Monicai Macovei sunt cele care au adus Romaniei libertatea de a vorbi in justitie, independenta procurorilor, informatizarea sistemului, impartirea aleatorie a dosarelor , ocuparea functiilor de conducere prin concurs si mult asteptatata aderare. Adevarul e insa ca persoane precum Monica Macovei nu ne merita. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita .

…………

Judecatorul clujean Cristi Danilet si-a dat demisia, marti seara, din functia de consilier al ministrului Justitiei. Decizia sa a fost anuntata dupa ce ministrul Tudor Chiuariu a cerut Consiliului Superior al Magistraturii demiterea sefului sectiei a II-a a DNA, procurorul Doru Florin Tulus.
Procurorul clujean Tulus se ocupa de dosarele penale ale unor politicieni. Este vorba de vicepremierul UDMR Marko Bela, de senatorii Dan Voiculescu si George Copos…
.

………….

Sectia de procurori a CSM va lua, joi, in discutie sesizarea Comisiei de disciplina referitoare la seful Sectiei a II-a din DNA, Doru Tulus, iar Sectia pentru judecatori va dezbate cazul judecatorului Cristi Danilet, acuzat ca ar fi facut declaratii defaimatoare la adresa justitiei.
31 de judecatori de la Curtea de Apel Cluj si 30 de grefieri de la Tribunalul Cluj au facut, in 2007, doua memorii pe care le-au depus la CSM, in care cereau cercetarea disciplinara a judecatorului Cristi Danilet, deoarece ar fi facut, in cadrul unei conferinte, declaratii defaimatoare la adresa justitiei.

.
p.s. Ce procent avea PSD-ul in sondajul ala , ultimul ?? 👿

Reclame