A.M.R. = doar o zi , ca numai miine nu-i poimiine !!!

Premonitia lui T.R.U. : Lui Geoană i s-a suit criza la cap
E doar un prăpădit de zvon planetar: vom fi iar socialişti! De unde observaţia că, în vremuri de criză, prima criză loveşte judecata şi amnistiază ideologiile cu cazier.
Capitalismul în comă? Nici o problemă! Obamania salvează economia, Oprah Winfrey e cu noi şi va rezolva deficitul diplomatic de la Ambasada americană din Londra, iar Hollywoodul va ecraniza revoluţia.

De partea românească se vor ocupa Mircea Geoană şi PSD, partidul care îl va executa scurt după eşecul de la alegerile din 30 noiembrie. 💡

Imediat după alegerile americane, în corul extaziat de apoteoza Sf. Barack s-a strecurat un tril de Dăbuleni. Mircea Geoană s-a prins cu amândouă mâinile de criza financiară şi a anunţat că ora capitalismului fioros, care a guvernat tranziţia românească, a trecut.

……………………………..

Si acum , premonitia mea :

In cazul in care prezenta la vot este sub 45 % :
1. PSD = 34 %
2. PDL = 31 %
3. PNL = 18 %
4. UDMR = 6 %
5. ALTII = 11 %

In cazul in care prezenta la vot depaseste 50 % :
1. PDL = 31 %
2. PSD = 30 %
3. PNL = 19 %
4. UDMR = 7 %
5. ALTII = 13 %

In ambele variante – daca pe primul loc se claseaza PSD sau PDL , din guvernul viitor nu va face parte PSD …. „PSD, partidul care îl va executa scurt după eşecul de la alegerile din 30 noiembrie” vorba lui TRU , pe Prostanac .

Premonitie data anonima , astazi , vineri , cu doua zile inainte de alegeri si tinuta la secret 🙂 sa nu-i demobilizez pe „pedalisti” chiar inainte de votare !!! 😯
Drept pentru care semnez : Un votant !! eheeeee !! 🙄


Si acum pentru toti vizitatorii blogului , fara deosebire de nationalitate , sex , sau religie politica 🙂 :
Pentru ca miine , Simbata , voi posta doar muzica sau numicuri odihnitoare , sunteti invitati NUMAI ASTAZI , sa va premonitizati si dvs , pe blogul asta … Toate premonitiile vor ajunge tot „la secret” ca si a mea – va asigur !!!

hai-la-vot-sa-le-o-tragem-iar-in-bot

Anunțuri