A.M.R. = 1 ORA !!!

Motto :

„Fraţilor locuitori ai Ţării Româneşti – veri de ce neam veţi fi, nici o pravilă nu opreşte pe om de a întâmpina răul cu rău. Dar pe bălaurii care ne înghit de vii, căpeteniile noastre, zic, atât cele bisericeşti cât şi cele politiceşti, până când să-i suferim a ne suge sângele din noi, până când să le fim robi? (…) Veniţi dar, fraţilor, cu toţii, cu rău să pierdem pe cei răi, ca să ne fie nouă bine…
Nu vă leneviţi, ci siliţi dă veniţi în grabă cu toţii; care veţi avea arme, cu arme; iar care nu aveţi arme, cu furci de fier şi cu lănci; să vă faceţi degrabă şi veniţi unde veţi auzi că se află Adunarea cea orânduită pentru binele a toată ţara […] Că ne merge, fraţilor, atâta vreme de când lacrămile du pe obrazele noastre nu s-au mai uscat ! ”

………………..

Stasnica chemare …. la „vot” ! … nu-i asa ???
Pe atunci , chiar trebuia sa ai curaj ca sa „votezi” .. curajul de a si murii , uneori !
CURAJ ca si in apropiatul Decembrie , atunci in `89 , cind au murit (mai mult) doar niste copii – pentru ca lashii lor parinti sa poata sa voteze liber , printre altele …
Tinerii de astazi , multi , au preferat sa plece la munte , sa se relaxeze !
Macar noi , care am vazut jertfa celor de linga noi , pe strazile lui `89 , sa iesim la vot !
Altfel , blestematul Iliescu si mafia lui , pun iarasi mina pe putere …… si pe toata Romania !!
Care credeti ca-i bun pdl -ul , votati cu ei !
Care credeti ca-i bun pnl -ul , votati cu ei !
Care credeti ca-i bun png-ul , votati cu ei !
Care credeti ca-i bun UDMR -ul , votati cu ei !
Care credeti ca-i bun un independent , votati cu el !

PENTRU CA „EI” , PSD-ISTII , SIGUR SE VOR RIDICA – FARA NICIUN INDEMN – DIN SICRIUL ISTORIEI , RUPTI DE FOAME SI SETOSI DE SINGE NOU , CA VAMPIRII … VOR SA AJUNGA , DIN NOU , LA MASA CU BUCATE A TARII !
SA NU-I MAI LASAM DE DATA ASTA , FRATILOR DE ORICE FEL SI PARTID , SA SE INTREMEZE DIN NOU CU SINGELE NOU AL PUTERII …. SI SA LE INFIGEM VOTUL NOSTRU DREPT IN INIMA ….
DACA REUSIM ACUM , AM SCAPAT DE STRIGOII COMUNISTI , PE VECI !!!

DOAMNE -AJUTA !

p.s. asa cum a banuit si Skorpion , aseara, m-am culcat devreme .. ca si cind plecam la o partida de pescuit … m-am trezit de la ora 5 si nu m-a mai luat somnul … asa ca , acum am plecat catre sectia de votare ….
spaer sa fiu printre primii , chiar daca la ora asta sunt doar pensionari care voteaza cu …. da , cu strigoii lui Ilici !!
Iau si agheasma la mine , n-aveti grija !!

Vreau sa-l cunosc si eu pe ala care e reprezentantul psd-ului in sectia mea de votare ….

sa-l iau de reverele hainei si sa-i zic : auzi , ma ,…….. musiule ……… ce mai poftiti ma , rogu-va , de la viatza noastra ???!!…. 😉

Reclame