TARICEANU : Singurul viitor parlamentar care a patruns in Parlamentul Romaniei prin efractie !

Pina si colegul lui de partid penal din Cluj , individul ala obscur , ales in timp ce era in arestul Politiei , are mai mare indreptatire legala sa fie confirmat ca deputat decit grecoteiul cu nas subtire , care a intrat in parlament prin negocieri rusinoase la BCJ Ilfov , dictate dincolo de limita legii alegerilor uninominale …
Nu mai insist aici cum au reusit „juristii” PNL , condusi de Quariu -sluga lui Fenechiu , sa faca presiuni asupra magistratilor din BEJ Ilfov ca sa eludeze legea pentru ca Tariceanu sa nu mai ajunga la „ruleta ruseasca” a redistribuirilor la nivel national …. Timp de doi ani , gaska de penali , in frunte cu Tariceanu doar asa ceva au facut , asa ca nu mai trebuie sa ne mire nimic .

Un alt mare perdant este , DIN NOU , Prostanacul !
Asta chiar este blestemat si batut de soarta !!
Sa ramii cu gura cascata din patru-n patru ani , si sa vezi cum trece postul de prim-ministru pe liga tine , ca acceleratul de Craiova in statie la Dabuleni , este chiar blestem .
Va povesteam cum s-au certat gastile din jurul lui Mitrea si Mazare cu baronii lui Geoana , Hrebenciuc si Dragnea , acum o saptamina !!
Dupa cite se pare , Prostanacul a fost tradat de gaska lui , care vrea puterea cu orice pret , chiar cu pretul ca Prostanacul sa ramina iar doar cu zimbetul ala timp , pe fata , din seara manipularii cu exit-pollurile lui Felix …
Si chiar cred ca in doua luni , daca caracatitza rosie nu ajunge la ciolan , Prostanacul o sa fie , vorba lui Mitrea , INGROPAT !

Si , cum se spune in popor , Dumnezeu nu bate cu parul , iata-i pe cei doi dusmani ai lui Basescu impartind ghinionIliescu dupa ghinionIliescu !!
Ce razbunare mai mare , dupa ce cei doi si partidele lor l-au criticat luni de zile pe Basescu pentru dorintza acestuia de a promova o lege a alegerilor uninominale clasica , in doua tururi ….. si-au decupat pina si colegiile asa cum s-au intzeles , calcind din nou legea ….. si cu toate astea , legea LOR le-a adus si nenorocirea pe cap : unul , un Prostanac , nu mai poate spera sa fie seful guvernului pentru ca are cu 3 mandate mai putin decit PDL-ul iar celalalt , un Tantalau , intrind ca un infractor , pe geamul lasat deschis al unui wc din parlament !
🙂

Si ce razbunare mai mare putea sa fie pentru noi , „portocalii” , decit oprobiul si batjocura publica de care au acum parte atit Tantalaul de Ciofliceni cit si Prostanacul de Dabuleni !! …..
Vorba mea : eheeeeee !!!!!! 🙄

UP DATE :
DA , CEL PE CARE GASTILE DE MAFIOTI AU VRUT SA-L DEA AFARA DIN CONDUCEREA D.N.A. , MERGIND PINA ACOLO INCIT AU HOTARIT CHIAR S-O ELIMINE PE MONICA MACOVEI SI PARTIDUL DEMOCRAT DIN GUVERN , A FOST DESEMNAT – „INSPIRATION OF THE YEAR 2008!!! „

Anunțuri