http://www.realitatea.net/video_566356_profesor–ofer-servicii-universitare-contra-sex_412301.html

rector_ucdc 

Si cete ceva din activitatea  acestui pervers personaj , in virsta de 72 de ani , apropiat de fostul PCR si actualul PSD ….

.

1.Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” pecetluieste colaborarea cu Patriarhia Romana , in fapt cu un alt „tzap” batrin si pervers , Theodosie Tomitanul , prietenul lui ….. Bombo !!

Protocolul de Colaborare dintre Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si Patriarhia Romana (Arhiepiscopia Tomisului) a fost pecetluit ieri, 6 septembrie, de catre domnul Profesor Universitar Doctor Momcilo Luburici, Rector al Universitatii „Cantemir” si Prea Sfintia Sa Teodosie Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului si Decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Constanta. Consecinta imediata a acestui parteneriat este catedra de Cultura si Civilizatie Crestina, care va activa incepand cu acest an in cadrul Universitatii „Cantemir”. Coordonator al noii catedre este Prea Sfintia Sa Prof. Univ. Dr. Teodosie Petrescu.

„Consideram ca este important pentru studentii nostri ca, pe langa o pregatire profesionala exceptionala, sa cunoasca si valorile religioase; atat cele pe care si le-au asumat pesonal, cat si pe cele ale altor religii”, precizeaza domnul Momcilo Luburici, Rectorul Universitatii „Cantemir”.

Prin programa noii catedre, studentii celor 14 facultati – din cele mai importante centre universitare din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu si Constanta – vor studia discipline precum: Istoria Civilizatiei Crestine, Dreptul Canonic, Filosofia Religiilor, Etica si Morala Crestina etc.

 

2. Apelul semnat de perversul tzap batrin , in favoarea alegerii lui Adrian Nastase , ca presedinte al Romaniei

Apelul intelectualilor romani pentru demnitatea functiei prezidentiale
Data: 8 dec 2004

 Romania nu a avut o istorie usoara. Din pacate, de prea multe ori, parafrazand spusele cronicarului, romanii au fot mereu sub vremi si nu deasupra lor. Iarasi din pacate, de aceasta nedreapta povara sunt responsabili nenumarati conducatori – nevolnici sau lacomi, cinici sau orbiti de putere. Si totusi, in pofida acestor vicisitudini, samburele sanatos al natiunii a rezistat. Cu intarziere, dar cu legitimitate si demnitate, Romania se afla astazi in fata portilor deschise ale Europei, care o recunoaste ca parte inalienabila a civilizatiei si culturii sale. Campania electorala care se desfasoara inca va da investitura acelui conducator care trebuie sa reprezinte tara noastra in Uniunea Europeana si in intreaga lume. Consideram ca este momentul unei maxime responsabilitati fata de destinul Romaniei. Este momentul credintei si intelepciunii care sa determine incetarea sarabandei invectivelor, atacurilor josnice la persoana, calomniilor si mistificarii biografiilor, atacurilor la viata privata. Asemenea metode reprezinta nu numai o injosire a clasei politice, ci si o jignire adusa intregii natiuni. Atragem atentia ca, intr-o era dominata de mass-media, in care un lider politic patrunde prin intermediul presei in casa fiecarui cetatean, o asemenea campanie murdara nu afecteaza doar imaginea candidatului, imaginea clasei politice sau imaginea Romaniei. Ea afecteaza, prin puterea exemplului, insesi structurile etice si identitare ale poporului. Ea actioneaza ca un virus perfid impotriva sistemului imunitar al fiintei nationale. Domnilor candidati! Pentru a fi presedintele unei natiuni europene este nevoie de o constiinta ridicata deasupra stereotipurilor date de propria biografie. Integrarea europeana este, in prezent, substanta interesului nostru national. Sa nu o compromitem prin atitudini ale caror consecinte pot conduce la prejudicii incalculabile pentru noi. Sa nu se mai repete atitudinile iresponsabile exprimate in campania electorala, care au indepartat finalizarea negocierilor pentru intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Nu castigarea alegerilor de cel care insulta mai tare sau promite mai mult ne intereseaza cu adevarat, ci alegeri al caror mesaj de demnitate si competenta sa aiba un corespondent fidel in modul in care cel ales gandeste si actioneaza spre binele tarii. Orice roman de bun-simt va refuza sa-si dea votul celor care cred ca Romania poate fi condusa birjareste. Sa nu uitam ca demnitatea functiei prezidentiale inseamna de fapt demnitatea natiunii romane

Reclame