„Pe 22 decembrie o sa avem Guvern, nu conteaza de care, dar o sa avem”
…. eheeeeeeeeee 😯 🙄

Cam asa se pot comprima cele citeva fraze aruncate , la deruta , colivareselor si gaozarilor de presa adusi cu avionul prezidential de catre nea Basescu , piratul-piratilor si shmecherul porturilor …..
SI mai mult decit atit : Domnul dictator a spus ceva exact pe inima mea , care va mai amintiti …. ca PDL-ul are o datorie morala fata de UDMR , care au fost primii -atunci cind PDL era izolat – care au venit linga PDL in momente grele !!!!!!

Aceste fraze sunt absolut aiuritoare , probabil , pentru bietul Geonel -Prostanacul dar si pentru multi pesedisti mult mai inteligenti decit el !!

Si nu poate sa insemne altceva decit ca Domnul Dictator Base chiar este un jucator de sah , dat dracu ! 😳

Acum , dupa vorbele cele grozave , pesedistii au doua posibilitati :
1. Sa accepte fara sa cricneasca UDMR ul la guvernare , ceea ce-i dezastuos pentru Geoana si echipa lui dar si pentru partid in intregul sau …. Din momentul in care (chiar si cu niste perdele de fum bine lansate) accepta UDMR la guvernare , PSD-ul ESTE UN PARTID INVINS !!!!
2. Daca nu accepta si toate negocierile cad , soarta PSD , care o sa fie facut KO de pretentia presedintelui Basescu , ramine aceeasi : PSD -un partid terminat politic pentru cel putin urmatorii 4-6 ani !!!

Din aceasta mutare -dilema , facuta in avion , special in fata presei de Piratul din deal , psd-ul este prins in capcana definitiv si fara sa mai poata da inapoi timpul ….
Urmeaza , cred eu , un guvern minoritar cu sustinerea unor „independenti” in parlament iar PSD-ul si Mircea Geoana are in urmatoarele doua luni evenimente importante de infruntat : de la scindare , pina la razboi intern in partid , cu scaderea considerabila a fortei acestuia ….
Altfel , o sa-l vedem pe Prostanac legat in lanturile unui guvern psd -pdl -udmr , la lectica lui Zeus Traianus Imperatorus si tirit pe strazile Micii Rome , dupa cucerirea Daciei poporului pesedist ! 🙂

Primul pas , miine , este acceptare sau nu a UDMR in guvern …. altcumva nu se poate …. doar a hotarit DIctatorul , nu ?? eheeeee 😆

p.s. Pavelica , am auzit ca faci conspecte de pe blogul meu !!!! Nu ma supar .. ba mai mult … daca intra Fenechiu la pirnaie , (cu adormitoritzei ala si cu quariu ) pentru „afaceri” furacioase cu fier vechi , promit sa-si fac o renta viagera daca promiti ca la vara , cind mai apari la televizor in camase , te razi pe piept !!!! Nu stiu cum dracu , da` tu ai mai mult par pe piept decit pe cap …. si nu prea dai bine in cadru !!

Anunțuri