Telegrafic :
Joi dimineatza , sedintza „CPEX” al PSD la care participa in mod exceptional si Papasha insotit de Bombo .
Geoana , „uita” sa puna ceasul desteptator si adoarme pe pijamaua Mihaelei , nevasta-sa , aproape o ora incheiata dupa ce incepe sedintza partidului sau in care se hotara ce minister vor prefera pesedistii , fiind primi la tragere ….
Ramas doar cu „umbra” lui Geoana ,Oprisan – Mitrea nu poate face fatza asaltului garzii vechi a PSD , conduse de Ilici , Bombo si Hrebe -sforarul si cedeaza ….

Primul minister ales de PSD este cel al MIRA !
DESI INTELEGEREA DIN ZIUA PRECEDENTA ERA CA MIRA SA REVINA LA PDL (IN FAPT LUI BLAGA) IAR MIN. TRANSPORTURILOR LA PSD !!

Insa , ce pacat !!! 😉 … Geoana a uitat sa se trezeasca la ora potrivita ! Ce ghinion !!! 😉

Insa , ce bine …pentru PSD !!

PSD-ul poate acum sa-si puna la treaba echipa de manipulare , pentru a demonstra ca ei sunt cistigatorii negocierilor (vezi articolul „pe surse” in care Boc recunoaste ca a fost pacalitl a negocieri – ceea ce nu-i foarte departe de adervar) , totodata cautind sa rupa PDL-ul de Traian Basescu in mentalul imagologic prin lansarea temei „confruntarii” aprige dintre Zeus si „greii” din PDL , care au sarit la gitul Piratului, vineri mai pe seara – tot pe „surse” !!!

Asa ca , ce spuneam eu pdl-ului – sa se fereasca de darul otravit al Hrebenciucului , iata ca s-a intimplat in mai putin de o saptamina …

Iar , dupa pozitiile voastre de ieri , se pare ca strategia si-a cam atins tinta : poporul pedalist este aproape convins de razboiul dintre palate !

Deci asa : tot celebrul „razboi intre palate ” !!!!!
Numai ca acum , Zeus, se lupta cu partea lui (PDL) din Palatul Victoria !!! eheeeee !!

Recunosc , inteligent scenariu – Hrebe este baiat destept ….

p.s. Daca cineva crede ca Blaga , Videanu , Berceanu , Boc se pot duce la Cotroceni sa-l salte pe Zeus de „gilci” , sa le dea socoteala , inseamna ca pot si eu sa va spun o poveste , de Fratii Grimm , la postarea urmatoare ….. eheeee !!

Reclame