Obisnuiti de liberalii care-si plateau astfel pretul tradarii fostilor colegi din Aliantza decedata D.A. , pesedistii sunt adeptii stilului de guvernare de tip SANTAJ .
Sper ca toti ni-l mai amintim pe Geoana , recunoscind fara nicio problema faptul ca toate legile populiste , de stinga , pe care au reusit sa le treaca cu ajutorul PNL , se datora SANTAJULUI .

Tot asta se intimpla si acum , cu singura diferentza ca in acest moment SANTAJUL ca forma de lupta politica este folosita de toate partidele politice , dar avind forme si insusiri aprope perfecte doar in interpretarea „meseriasilor” din PSD !
O ilustrare perfecta a acestui stil de a face politica l-am vazut ieri , in sedintele de constituire ale celor doua camere ale Parlamentului .

Nici macar nu mai are rost sa facem interpretari diferite cu privire la obiectul santajului sau la declansatorul operatiunilor de santajare a „aliatului” de la guvernare – pdl sau psd !

Singura necunoscuta este modul in care se va stabili si persoana (independenta) care o saocupe fotoliul de Ministru al Justitiei …

Dupa perfectiunea la care PSD a adus aceasta adevarata arta a SANTAJULUI sunt convins inca de pe acum ca viitorul ministru al justitiei ACCEPTAT SI DE PSD va avea , CU SIGURANTZA, o caracteristica definitorie : VOM AVEA UN MINISTRU DE JUSTITIE ….. SANTAJABIL !

Vom vedea daca ma insel sau nu , cit de curind !